Pub "Tinejdzeri"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E prvi put kad sam je cuo u Ace Combatu (Dok sam igrao sa Su47 Ragrazom [pravo ime mu je Berkut jebeena lazljiva igrica] koji je inace najbolji avion na svetu
su47-3.jpg
), meni fizicki nije bilo dobro, adrenalin mi je skocio i poceo sam da se tresem!!!

E prvi put kad sam je cuo u Ace Combatu (Dok sam igrao sa Su47 Ragrazom [pravo ime mu je Berkut jebeena lazljiva igrica] koji je inace najbolji avion na svetu
su47-3.jpg
), meni fizicki nije bilo dobro, adrenalin mi je skocio i poceo sam da se tresem!!!

evo odslusho sam minut i 26 sec ove pesme.......PESMA JE ODLICNA :sad2: !!!!!!!!!
steta sto sam rodjen(i sto zivim)u srbiji.....:cry:

Ne fali ni Srbiji nista (lazem fali joj dosta toga) ali nasa je kakva god bila, i za sada mi odgovara, a Beograd definitivno ima "dusu" vecu nego bilo koji drugi grad u kom sam bio!

I nekako ova ruska himna u meni budi patriotizam pogotovo onaj deo: "Od juznih mora do polarnog kraja"

Eto to se zovu teritorijalne ambicije!:cool::cool:

e,hvala za rusku himnu(rock version)..ja sad odoh spavam(rano sam ustao a kasno lego :( )
vidimo se sutra...pozz svima
p.s. bio je extra ustanak :P

Au, ala je bio ustanak... :confused:

Iskreno ocekivala sam vishe od 4 stranice za noc od vas...

@ Aleksandra

Beograd ti je svetinja? Zbog chega?!

Po meni, Novi Sad je mnogo lepshi od Beograda... MAnji grad, mirniji... I kao da sam centar grada ima svoju prichu... :zaljubljena:

Chak mi je i Novi Sad najlepshi grad na prostoru bivshe Jugoslavije... zatim Banja Luka, pa tek onda Beograd...

No dobro.... odoh uchiti istoriju... :'( :cao:

Au, ala je bio ustanak... :confused:

Iskreno ocekivala sam vishe od 4 stranice za noc od vas...

@ Aleksandra

Beograd ti je svetinja? Zbog chega?!

Po meni, Novi Sad je mnogo lepshi od Beograda... MAnji grad, mirniji... I kao da sam centar grada ima svoju prichu... :zaljubljena:

Chak mi je i Novi Sad najlepshi grad na prostoru bivshe Jugoslavije... zatim Banja Luka, pa tek onda Beograd...

No dobro.... odoh uchiti istoriju... :'( :cao:

da si se pridruzila mozda bi i bilo 4 stranice.... :roll:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back