TalaWolf
Aktivan član
- Poruka
- 1.728
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pozdrav forumasi, novi sam ovde pa reko da bacim neki post dok cekam da mi moderatori odobre prve 3 poruke
kaki ste mi?
Hajde, pa nije toliko strašno. Samo da nije kao onaj ispod koji je sazreo posle gledanja jednog Animea, nakon čitavih 7 dana lol![]()
Da znaš, ako si stvarno tinejdžer čekaju te teški dani incijacije... ovde se na pridošlice urinira, vređaju se po svim osnovama, podmeću se klipovi ispod svakog komentara... no bar nisi žensko, onda bi te i silovali.
dobrodošao![]()
nisam
>
- - - - - - - - - -
On je dokaz da tinejdžeri nemaju šta da traže na podforumu Tinejdžeri.
Cenim da bih pre prešao na modu i uređenje doma nego na ljis.Muškarci,politika,religija i teorije zavera su takođe grdni pdf-ovi.Treba nam neko Čistilište, za prelaz između teena i LJiS-a![]()
Cenim da bih pre prešao na modu i uređenje doma nego na ljis.Muškarci,politika,religija i teorije zavera su takođe grdni pdf-ovi.
Pokrenuh i ovaj kanal konačno
Bacite pogled ljudi, evo jedan od 4 videa. Sabskrajbujte za obaveštenja o narednim. ili pratite fb stranicuGLedaću jednom nedeljno da izbacujem,oduzima bogami dosta vremena xD