Pub "Tinejdžeri" vol 4

• Začetnik teme Začetnik teme 1DaL
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Apsolutno se slazem,jos kad covek popije pa ne gleda gde ide,mislim da se nije desilo ni jednom a da nisam upao u neko blatiste,pogotovo sto somovi ostave otvorene cesme na cisternama pa se mocvara napravi.
Video sam danas na netu fotku od pre par dana dok nije bilo ljudi,izgledao kao prokleta mocvara.

Prašine i blata imaš i na EXIT-u,Guči i Lovefest-u,kao i većim feštama poput Sziget-a i Woodstock-a pa ništa...Istina,Mađari su krenuli sa montažnim popločavanjem(ili kako se već zove)ali sve je to i dalje tanko.

2zs2rue.jpg

Ljudi verovatno je neko od vas isao na veronauku i znate da su skoro svi profesori veronauke kraljevi.Danas mi na veronauci pitamo profesora sta misli o gejevima ovako je glasio njegov govor:
"Pa ja to vidim ovako,evo svi mi jedemo supu i stavljamo supu u usta.E sad naprimer nadje se neko ko sipa supu u uvo umesto u usta i ti sta ces da kazes, sigurno ces reci da je taj covek bolestan.One ce odmah poceti da se buni "to je diskriminacija mi smo uvosupna manjina mi imamo prava" eto ja to tako vidim imas penis i stavljas ga u pogresnu rupu i zaskaces i budes zaskakan".Svi u ucionici su se komirali.

Back