Pub "Tinejdžeri" vol 4

• Začetnik teme Začetnik teme 1DaL
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Bolje da nije otvorio usta :mrgreen:
Kapiram da je ukrao ovo nekome, pa kao pravi izložbu i nešto serunda. Volim te mamutski - kad nisam pao! :D

Ne znam šta je gore, priča o mamutskoj ljubavi ili ona o olovci kojom je mogao da pobegne iz zatvora, ali se ipak odlučio za crtanje xD

Krile je legenda i veliki borac, njemu može da se smeje samo neko ko ne zna da ceni svu težinu njegove situacije. On je naravno smešan na nekom nivou, ali ipak svaka čast što i pored tolikih padova, pola života provedenog u zatvoru, neozbiljnog stava okoline prema njemu, on opet ustaje i pokušava da se domogne nekog drugačijeg života, neke istinske validacije i slobode. A nije više ni u godinama za takvo nešto, ima lik skoro pedeset godina.

Poslednji bf na kome sam bio je 2013,nestoo mi i ne nedostaje iskreno,pojavila su se strana piva na par mesta u Bg-u tako da nemam vise potrebu da idem tamo,a i nekako mi izgleda da je poslednjih 5-6 godina sve isto,od vecih bendova svi se vrte u krug po neki "mladji" nastupe na pocetku koji su aktuelni u trenutku i sve na repeat.

Back