Pub "Tinejdžeri" vol 4

• Začetnik teme Začetnik teme 1DaL
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ma ja to na finjaka od 10, krenuo bih i ranije nego sam bio zauzet, a inače moje standardno cirkanje kreće već recimo oko 6; sad kad mi se ovi književni skupovi završavaju tako oko 18h, mi već nakon toga krećemo da cirkamo, i bogme, do pola 10 oči su već na pola koplja, al izguramo do jutra

tumblr_mybvzhnXcY1shpucxo1_500.gif

Je li normalno da nakon par godina forumašenja na raznim forumima, a pogotovo na ovom, više nemam šta da kažem ni na jednu započetu temu? Sve imam osjećaj da sam već rekao, često mi ne pada ništa na pamet, a nekad me jednostavno mrzi da iskucam išta :confused:

Poslednja izmena:
e a poražavajuće je da je skoro svima 90% poruka na najglupljem podforumu - tinejdžerima :lol: jedino tužnije od toga su likovi sa svaštare xD

Ako si subjektivan kada kažeš da su tinejdžeri najgluplji podforum - onda si vrlo nesigurno čeljade
Ako si objektivan kada kažeš da su teen najgluplji pdf - onda si na odgovarajućem mestu :lol:
U svakom slučaju ne isplati se reći da su tinejdžeri najgluplji podforum :mrgreen:

Ako si subjektivan kada kažeš da su tinejdžeri najgluplji podforum - onda si vrlo nesigurno čeljade
Ako si objektivan kada kažeš da su teen najgluplji pdf - onda si na odgovarajućem mestu :lol:
U svakom slučaju ne isplati se reći da su tinejdžeri najgluplji podforum :mrgreen:

Meni je samo apsurdno to što sam ja sa svojih skoro 19 godina najmlađi član ovog pdf-a :lol:
Al ipak moje srce je na tinejdžerima

Back