Lemmy9
Primećen član
- Poruka
- 868
Forumaši i forumašice,želim Vam srećnu novu godinu!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam 2016. godinu dočekao u wcu, ispišavajući hektolitre piva.
Posle sam zaboravio šta sam i radio. Toliko o 'nezaboravnoj' noći
Kako se ko proveo za nezaboravnu noć ?![]()
Pa kad si kren'o cugati kada si u ponoć bio odvaljen od života ?![]()
Ma nisam se ja preterano odvalio, nego je potrebno dosta piva da me iole odradi. A ono posle i zaboravnost, to je već zbog dosadnog okruženja, a ne zbog mene xD
Ma ja to na finjaka od 10, krenuo bih i ranije nego sam bio zauzet, a inače moje standardno cirkanje kreće već recimo oko 6; sad kad mi se ovi književni skupovi završavaju tako oko 18h, mi već nakon toga krećemo da cirkamo, i bogme, do pola 10 oči su već na pola koplja, al izguramo do jutra
Kul je bilo,šlag na torti kada sam janpi odvalio izraz zavrzimač(zamrzivač).![]()
Je li normalno da nakon par godina forumašenja na raznim forumima, a pogotovo na ovom, više nemam šta da kažem ni na jednu započetu temu? Sve imam osjećaj da sam već rekao, često mi ne pada ništa na pamet, a nekad me jednostavno mrzi da iskucam išta![]()
e a poražavajuće je da je skoro svima 90% poruka na najglupljem podforumu - tinejdžerimajedino tužnije od toga su likovi sa svaštare xD
Ako si subjektivan kada kažeš da su tinejdžeri najgluplji podforum - onda si vrlo nesigurno čeljade
Ako si objektivan kada kažeš da su teen najgluplji pdf - onda si na odgovarajućem mestu
U svakom slučaju ne isplati se reći da su tinejdžeri najgluplji podforum![]()