Pub "Tinejdžeri" vol 4

• Začetnik teme Začetnik teme 1DaL
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Od juče sam počeo da puštam mačke napolju da prespavaju, i ovako stalno divljaju kad treba da ih ubacim unutra, i sad počne kiša, a obe se popele na drvo i neće da siđu. Ja se penjem da bih ih spustio, i one se opet vrate, i evo sad bleje na njemu, kisnu ko idioti.
Pa majku vam glupu

O Bože ....muva me sad neki lik(preko fejsa), 31 godina mu..i pita da li je to problem. Ja kažem da jeste i to veliki problem. A on će "ma to su predrasude, treba da dođeš kod mene u Bg pa da se skontamo, nisu bitne godine,bitno je da su nam energije na istom nivou "

Pazi molim te :huh"

Reko, jarane, tvoja energija je u svakom slučaju starija 13 god od moje

Od juče sam počeo da puštam mačke napolju da prespavaju, i ovako stalno divljaju kad treba da ih ubacim unutra, i sad počne kiša, a obe se popele na drvo i neće da siđu. Ja se penjem da bih ih spustio, i one se opet vrate, i evo sad bleje na njemu, kisnu ko idioti.
Pa majku vam glupu

Hah. Direkt mačkoljubac, ko bi rekao.

Više si mi dog person, ali popila sam, and you never know.

P. S. Petre,,samo sam povezala avatar :cmok2:

Zaboravih da sam i njega stavio naknadno! :D
Na pocetku nisam imao nista :D

- - - - - - - - - -

Pa majku vam glupu

Priznaj da si hteo da ih silujes.

Ne bih rekao... Imam te na fejsu, ako ne gresim, a ja nikada ne gresim, ne bi mi trebao nikakav povod tebe da muvam.

S druge strane tvoj izgled je ono sto ja volim kod devojke, pa je mozda moje misljenje malo pristrasno.

Ali ne, ne bih te krivio mnogo :lol:

P.S.

Ko tebi dade moderatora, odmah u bunar da skace :P

Pa, djelimično jesam kriva, jer sam prihvatila zahtjev :P a možda sam samo naivna što sam mislila da se iza zahtjeva ne kriju...loše namjere :sad2:

Hahahah :P šta mi fali :cool:
Zeleno mi dobro stoji :P

Back