Pub "Tinejdžeri" vol 4

• Začetnik teme Začetnik teme 1DaL
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Fedor i Lafica

Odem ja danas do Lafa da kupim pljeskavicu, prilazim kiosku a prodavacica bas neka lepa devojka - crne oci, crna kosa, ma bas je simpa i dalje se odvija radnja na sledeci nacin.

Fedor: :prstic: (inace prva reakcija u 90% slucajeva kad mu se svidja devojka sa kojom treba da razgovara)

Dobar dan - dobar dan. Izvolite.

Fedor: Jednu gurmansku...pljeskavicu. (lagano pocinje da se preznojava)
Prodavacica: Ljutu ili neljutu?
Fedor: Obicnu (skoro uvek uzima gurmansku ljutu pa mu gurmanska neljuta dodje kao obicna).
Prodavacica: (smeje se i gleda ga kao klinca od tlinaest godinica)
Fedor: Ovaj, htedoh reci neljutu. (:rumenko: uz dodatak nekog blentavog osmeha)

Sledi najgori period - dok ja cekam da moja pljeska dodje na red i smisljam sta od priloga da stavim u nju, a Lafica cas malo ceprka oko rostilja, cas malo gleda u ovog slatkog decka sto hoce gurmansku obicnu pljeskavicu. Meni naravno u takvoj situaciji padaju na pamet najsmesnije situacije iz Keba Krabe i Sundjer Bob sa svojom spatulom. Na svu srecu taj deo obavljam uspesno i bez vecih oscilacija.

Prodavacica: Jel da pakujem?
Fedor: Ma cu da je ponesem, ne treba (!?)...mislim jedem odmah. (pruza novac)
Prodavacica: Izvolite. (prijatan smesak)
Fedor: Hvala, dovidjenja. (uzurbano odlazi od kioska)

Kraj cina, zavesa se spusta.

Poslednja izmena:
Misliš na Mlade Istraživače Srbije?
Planiram da se prijavim na kamp čim napunim 18, znači sledeće godine :lol:

Ja-ja. Malo mi je bedak što su sva mesta, gde sam hteo da idem, tražila da se doplati još 180-200 evra pored onih za put i participaciju, a to je srаnje. Za sve te silne pare koje bih dao mogao bih da odem u istu tu državu preko neke agencije i samo uživam. =)

Ja-ja. Malo mi je bedak što su sva mesta, gde sam hteo da idem, tražila da se doplati još 180-200 evra pored onih za put i participaciju, a to je srаnje. Za sve te silne pare koje bih dao mogao bih da odem u istu tu državu preko neke agencije i samo uživam. =)

Koja je onda svrha da ides preko mladih istrazivaca ako zelis samo da uzivas? :lol: Ima takvog kampa i kod nas, sanflaver cini mi se ali je to blize meni, ti si daleko :lol:

Koja je onda svrha da ides preko mladih istrazivaca ako zelis samo da uzivas? :lol: Ima takvog kampa i kod nas, sanflaver cini mi se ali je to blize meni, ti si daleko :lol:

Hteo sam da napišem i stvarno uživam, pošto oni očigledno misle da ja to pomaganje njima smatram zabavom čim mi traže 200 evra samo da bih mogao da im pomažem... :lol: A davati veliku sumu novca da bih nedelju dana nekome pomagao...to je apsurdno. :P
Ali bliže mi je to nego Spanska ili Turska :per:

10443435_695307410542290_1796236660363553221_n.jpg

Back