gost 305017
Primećen član
- Poruka
- 881
Fedor i Lafica
Odem ja danas do Lafa da kupim pljeskavicu, prilazim kiosku a prodavacica bas neka lepa devojka - crne oci, crna kosa, ma bas je simpa i dalje se odvija radnja na sledeci nacin.
Fedor:
(inace prva reakcija u 90% slucajeva kad mu se svidja devojka sa kojom treba da razgovara)
Dobar dan - dobar dan. Izvolite.
Fedor: Jednu gurmansku...pljeskavicu. (lagano pocinje da se preznojava)
Prodavacica: Ljutu ili neljutu?
Fedor: Obicnu (skoro uvek uzima gurmansku ljutu pa mu gurmanska neljuta dodje kao obicna).
Prodavacica: (smeje se i gleda ga kao klinca od tlinaest godinica)
Fedor: Ovaj, htedoh reci neljutu. (
uz dodatak nekog blentavog osmeha)
Sledi najgori period - dok ja cekam da moja pljeska dodje na red i smisljam sta od priloga da stavim u nju, a Lafica cas malo ceprka oko rostilja, cas malo gleda u ovog slatkog decka sto hoce gurmansku obicnu pljeskavicu. Meni naravno u takvoj situaciji padaju na pamet najsmesnije situacije iz Keba Krabe i Sundjer Bob sa svojom spatulom. Na svu srecu taj deo obavljam uspesno i bez vecih oscilacija.
Prodavacica: Jel da pakujem?
Fedor: Ma cu da je ponesem, ne treba (!?)...mislim jedem odmah. (pruza novac)
Prodavacica: Izvolite. (prijatan smesak)
Fedor: Hvala, dovidjenja. (uzurbano odlazi od kioska)
Kraj cina, zavesa se spusta.
Odem ja danas do Lafa da kupim pljeskavicu, prilazim kiosku a prodavacica bas neka lepa devojka - crne oci, crna kosa, ma bas je simpa i dalje se odvija radnja na sledeci nacin.
Fedor:
(inace prva reakcija u 90% slucajeva kad mu se svidja devojka sa kojom treba da razgovara)Dobar dan - dobar dan. Izvolite.
Fedor: Jednu gurmansku...pljeskavicu. (lagano pocinje da se preznojava)
Prodavacica: Ljutu ili neljutu?
Fedor: Obicnu (skoro uvek uzima gurmansku ljutu pa mu gurmanska neljuta dodje kao obicna).
Prodavacica: (smeje se i gleda ga kao klinca od tlinaest godinica)
Fedor: Ovaj, htedoh reci neljutu. (
uz dodatak nekog blentavog osmeha)Sledi najgori period - dok ja cekam da moja pljeska dodje na red i smisljam sta od priloga da stavim u nju, a Lafica cas malo ceprka oko rostilja, cas malo gleda u ovog slatkog decka sto hoce gurmansku obicnu pljeskavicu. Meni naravno u takvoj situaciji padaju na pamet najsmesnije situacije iz Keba Krabe i Sundjer Bob sa svojom spatulom. Na svu srecu taj deo obavljam uspesno i bez vecih oscilacija.
Prodavacica: Jel da pakujem?
Fedor: Ma cu da je ponesem, ne treba (!?)...mislim jedem odmah. (pruza novac)
Prodavacica: Izvolite. (prijatan smesak)
Fedor: Hvala, dovidjenja. (uzurbano odlazi od kioska)
Kraj cina, zavesa se spusta.
Poslednja izmena: