Gloomy Sunday
Primećen član
- Poruka
- 610
bili su ukljuceni na pocetku, i kad je vrat ispucao morala sam da ih iskljucim. bilo mi je previse 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

( 
Odoh da vidim šta ima posno za čalabrcnuti, budi mi zbogom moja mala. 
Ako ponestane hrane prebaci se u moju kuhinju xD
Pusti ljude da veruju u šta 'oće.Da crkva kaže kako se na veliki petak ne sme srati, šahte i septičke jame bi čitav dan odmarale, majke vam ga nabijem
Da crkva kaže kako se na veliki petak ne sme srati, šahte i septičke jame bi čitav dan odmarale, majke vam ga nabijem

Па институција која постоји већ 2000 година сигурно има ауторитет за тако нешто?Da crkva kaže kako se na veliki petak ne sme srati, šahte i septičke jame bi čitav dan odmarale, majke vam ga nabijem

Истина... ето кад сам био код другара, он и његови посте цео пост. Али увек свеже намирнице, претежно домаће... да се не сетиш меса или било чега животињског порекла.Ako ti svi u kuci poste ne vidim zasto je tesko da se taj jedan dan (a za celu godinu ako ima ukupno 3 dana tog posta u kojem gotovo svi ucestvuju) ispostuje. To se radi decenijama. Ali normalno je da se uvek nadje neko ko ce reci "Jepte se goveda, daj da hasam rostilj" koji se inace jede ostalih dana u godini. Mislim da je posna hrana super, da taj dan nije nista tesko da se ne moze ispostovti jer je sada pun asortiman posne hrane i da je jednostavno lepo. Objasnjavas deci kako to ide, sta smeju da jedu sta ne, da je lepo da veruju u to i daje to sastavni deo Uskrsa koji dolazii, igranja sa jajima i ostalo![]()
Па институција која постоји већ 2000 година сигурно има ауторитет за тако нешто?

tako je
ako svi u kući jedu gofna
šta fali i tebi da ih ždereš 3 dana
stoko
posti se zbog posta
ne zbog drugih
meni su ti običaju
isti kao oni
božji sudovi
bace te ajkulama
pa ako preživiš
nevin si
il ono kao
ako izgoriš na lomači
znači da si veštica
verujem u boga
al ne verujem u bezgrešno začeće
ni u vaskrsenje
i nije mi jasno
zašto mora biti nerealno
da bi se održalo
uostalom
sve je više frakcija
koje odbacuju takve dogme
veruj zbog stanja duha
posti zbog stanja duha
amin
Иначе, на Велики петак се не једе ништа.Jedna institucija postoji mnogo duže. Zove se čovek
Ja gajbi nisam imao ništa osim pogačica sa sirom u zamrzivaču, zamisli da je na mom mestu bio neki religiozni fanatik. Crko bi od gladi
'bem ti ja ovaj samački život, ostaje mi kinte tek da jedem nešto, ako već želim da cirkam

Па шта има ко да пости ако неће да се причести или још горе ако ће да се нервира због поста.Ne vidim poentu pošćenja prvu ili zadnju sedmicu..to mi je nekako izvlačenje.. Ja ili postim čitav post (a to nisam odavno) ili ne postim nikako..