Mil00rad
Veoma poznat
- Poruka
- 12.892
Kako nemaš?Rulof,Reis i Amoz su ti u Rajvosa.
Stoji da mi(Kraljevčani,ne samo Beograđani)imamo jaču scenu al' daj šta daš...
Stoji da mi(Kraljevčani,ne samo Beograđani)imamo jaču scenu al' daj šta daš...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vidi,biti prvi u nečemu je ogromna prednost.Što da ne?Stencil za početak.Kad se preselim u Sarajevo, možda.![]()
Joj Milorade, ti me razumiješ, večeras sam se bačila u sevdah:

brat ne može zbog posla.
ali ti, fino se provedi, i sjeti me se bar kad bude ova pjesma iz potpisa 

Zaspala sam u 11, ustala u 9. Divne li satnice, sada me glava boli od spavanja. Ne znam kako se to desilo. xD

).
У моје време
име које носим (Вук) и није било толико распрострањено, и у широкој употреби (као у презенту, где је доживело експанзију),
па су реакције људи приликом упознавања и спознаје мог имена, најчешће биле - блага неверица, чуђење уз осмех и најчешћа
питања типа - зезаш, стварно, што ти дадоше животињско име?
А ни ја нисам био бољи, бурно сам реагово са обавезним пичкарањем и образложењем да ако тај/та не верује у истинитост моје тврдње
може комотно да види све потребне информације у матичној књизи рођења, и кратким часом историје да су знамените личности у историји
носиле то име (укључујући и Вука Драшковића).
Мисим, кратко, јасно, моћно име. И милион пута је боље од имена нпр.: Живадин, Гроздимир, Светолик, Стојан, Милојко, ..
У моје време
име које носим (Вук) и није било толико распрострањено, и у широкој употреби (као у презенту, где је доживело експанзију),
па су реакције људи приликом упознавања и спознаје мог имена, најчешће биле - блага неверица, чуђење уз осмех и најчешћа
питања типа - зезаш, стварно, што ти дадоше животињско име?
А ни ја нисам био бољи, бурно сам реагово са обавезним пичкарањем и образложењем да ако тај/та не верује у истинитост моје тврдње
може комотно да види све потребне информације у матичној књизи рођења, и кратким часом историје да су знамените личности у историји
носиле то име (укључујући и Вука Драшковића).
Мисим, кратко, јасно, моћно име. И милион пута је боље од имена нпр.: Живадин, Гроздимир, Светолик, Стојан, Милојко, ..