Pub "Tinejdžeri" vol 4

• Začetnik teme Začetnik teme 1DaL
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jeste.Zamisli me kako pevam kao slavuj.:lol:

Da ne bi kačio pojedinačno,evo mojih favorita:
Safet Isović-Gdje je sada lijepa Halima
Zehra Deović-Snijeg pade na behar,na voće
Zaim Imamović-Kraj tanana šadrvana
Himzo Polovina-Od djevojko Anadolko
Elma Hadžić-Razbolje se sultan Sulejman

Još u'vatim pa pevam:"Da me hoćeš Zveeeeeezdo,da me hoćeš oj Zvezdice,da me ho-ćeš po-ljubiti ooooooj Zvezdo,Zvezdice"...Haos.:)
Ovi moji smradovi otkazuju odlazak na KS al' zabole me,tačno ću otići sam.Možda padne neki snimak,ne garantujem.

У моје време :deda:

име које носим (Вук) и није било толико распрострањено, и у широкој употреби (као у презенту, где је доживело експанзију),
па су реакције људи приликом упознавања и спознаје мог имена, најчешће биле - блага неверица, чуђење уз осмех и најчешћа
питања типа - зезаш, стварно, што ти дадоше животињско име?

А ни ја нисам био бољи, бурно сам реагово са обавезним пичкарањем и образложењем да ако тај/та не верује у истинитост моје тврдње
може комотно да види све потребне информације у матичној књизи рођења, и кратким часом историје да су знамените личности у историји
носиле то име (укључујући и Вука Драшковића :mrgreen: ).

Мисим, кратко, јасно, моћно име. И милион пута је боље од имена нпр.: Живадин, Гроздимир, Светолик, Стојан, Милојко, ..

име које носим (Вук) и није било толико распрострањено, и у широкој употреби (као у презенту, где је доживело експанзију),
па су реакције људи приликом упознавања и спознаје мог имена, најчешће биле - блага неверица, чуђење уз осмех и најчешћа

А ни ја нисам био бољи, бурно сам реагово са обавезним пичкарањем и образложењем да ако тај/та не верује у истинитост моје тврдње
може комотно да види све потребне информације у матичној књизи рођења, и кратким часом историје да су знамените личности у историји

Мисим, кратко, јасно, моћно име. И милион пута је боље од имена нпр.: Живадин, Гроздимир, Светолик, Стојан, Милојко, ..

Tebra,pa sta ima da se cude kojapickamaterina,kad je ima kul,i nije ni cudno ni retko?!

Tvoje ime me je oduševilo :mrgreen:

Back