Laks96
Primećen član
- Poruka
- 852
Sad ce mi ekskurzija, ne ide mi se![]()
Bedak.
Kod nas u odeljenju samo troje ide,sledece godine idemo na more sami da pravimo festu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

WTF, Пеца банован?
Он је најпитомија особа на овом форуму. лол

Gdje vi idete na eks?
I kakav vam je to termin o.O mi idemo u maju
Hahah to je bila i moja reakcija.
Ali kad mi je rekao razloge što su ga banovali, čudi me da ga nisu trajno protjerali sa foruma![]()
Bole vas tuki kad možete na ekskurziju...
So ti ne mos?
Kad traže šurnaest eura za tu avetinju, a nemam svoj.krov nad glavom.
Ako ce ti biti lakse,to je jedan od razloga zbog koga kod mene vecina ne ide pa i ja,radicu nesto sledeceg leta i onda cu pred kraja pa skupim malo para otici sa nekima iz odeljenja![]()

Ljudi, učila sam od 5 do 11, pričajte nešto, vic, bilo šta, skrenite mi misli sa proklete škole :jadnajasutra:
TDa, Bec, Budimpesta i Bratislava ovog puta. Sl. godine Nemacka i Prag ja mislim.
Nama je to strucna ex, posle imamo razna testiranja pa je nemaju kada ubaciti. Bolje da odem na tu ex, lepo pogledam te aerodrome nego nedelju dana se u skoli bakcem sa istim aerodromima a nisam ih uzivo videla...![]()
Au bre staa ucis,tolko....
Blago tebi,ja tek sad krecem
Molim?! :what:

Druga sam smena malo sad od 12 do 1 i malo ujutru i bice valjda 5,da ne pokvarim seriju![]()

Aaaaa, ja mislio tek sad krećeš da učiš uopšte. Ima još neko da mu se mesečno menja smena?![]()
Ma de sad,krenuo sam odavno...
Meni se menja smena mesecno...
A ti si 4. godina? Krenuo ranije?Dobro je, nisam jedini, za oba slučaja.A ti si 4. godina? Krenuo ranije?
Treća, a druga.smena? HOW?!