Pub "Tinejdžeri" vol 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ahahahahahah doc jel' treba sad da tražim od telenora listu poruka pa da šaljem svima original dokument šta sam tačno rekla? Ti si hteo da se vidimo na odmoru, ovo tvoje ''prozivanje'' stvarno počinje da me nervira :/ Evo ima u poslatim porukama, citiraću sebe:
''...I da, imam labelo sa ukusom jagode, u slučaju da si planirao da uradiš nešto GLUPO. :D'' ps alergičan je na jagode, mada kontam da vam je već rekao

A sad, kad smo kod crtanja, gledala sam onaj tut, i stvarno dala sve od sebe ali vidite kako je ispalo, još je i kamera loša :( :
http://i886.photobucket.com/albums/...958438_100000976470047_1017600_19626951_n.jpg
Nisam ja umetnik, 'ebiga :(

dolar.gif

hahah, to, to
Like a boss!

Like a boss, madafaka! ou yea

Pa komentarišite moj crtež :(
Doc, imaj na umu da si od ovog momenta na listi ignorisanih.
Fani što si bolestan? :/

Pa kad vec pitas za strucno misljenje mogu ti reci da ti je crtas veomaaaa sr.anje... :P
Tako je, teraj ga tamo u *****, smrad alergicni! :P
Nisam bolestan, sta je lose u onome sto sam pitao, samo me zanima u slucaju da otkrijem da sam i ja alergican na isto, da pazim kojoj dajem da ga stavlja usta...bwahaha

Ahahahahahah doc jel' treba sad da tražim od telenora listu poruka pa da šaljem svima original dokument šta sam tačno rekla? Ti si hteo da se vidimo na odmoru, ovo tvoje ''prozivanje'' stvarno počinje da me nervira :/ Evo ima u poslatim porukama, citiraću sebe:
''...I da, imam labelo sa ukusom jagode, u slučaju da si planirao da uradiš nešto GLUPO. :D'' ps alergičan je na jagode, mada kontam da vam je već rekao

A sad, kad smo kod crtanja, gledala sam onaj tut, i stvarno dala sve od sebe ali vidite kako je ispalo, još je i kamera loša :( :
http://i886.photobucket.com/albums/...958438_100000976470047_1017600_19626951_n.jpg
Nisam ja umetnik, 'ebiga :(

Umetnik se ne postaje preko noci, vezba!!!!!!!!!!!

Ma i ja serrem, kao da ima nesto lose sto riba balavi dok hoda ka tebi... :mrgreen: Mada sam mislio vise ono kao zombi da balavi...ali ni to nije lose dok ne zamislis sliku koju ja imam u glavi...brrr

ja vec zamislila ahahahha. ide rain, oci joj zakrvavila, usta crvena od labela i onako sva slinava, a doc se u*****o u gace i kao nemoj mi prici, ne molim te...alergican sam na jagode...a ona vadi celu tubicu buahahahaaa

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back