Foto caffe

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kada je kasno da se pocne baviti fotografijom?
Sada sam treci razred srednje,no sada nakon prelezane bolesti sam nasao izuzetno interesovanje za ovo polje...napravio sam i par slika u okolini,ali ne znam da li bi mogle da se svrstaju u rang ovakvih fotografija :confused:

Evo par:ajde da vidim da li ce izdrzati kritiku :D
DSC00344.jpg
Pogledajte prilog 228511
DSC00369.jpg
DSC00399.JPG
DSC00326.JPG

Pozdrav, treba mi hitno savet koji fotoaparat da uzmem do 10.000din, bitna mi je makro fotografija i da ne bude previse musavih fotografija tj. da bude brz pri slikanju kao sto sam recimo video na sony cybershot aparatima koji su dolazili na telefonima, elem covek bi uzeo aparat brzo ga okrenuo kroz vazduh i uslikao, slika bi bila 100% cista bez onih linija musavih od brzine, izgledalo bi kao da ga je drzao mirno i uslikao fotku, eto tako nesto mi treba i verujem da ima u ovom cenovnom rangu, sad bilo bi bolje da mi vi kazete nego da pregledam silne aparate u radnji a pitanje je da li su napunjeni tj. imaju li baterije itd. hvala.

Jel ima nekog ko je kojim slucajem, kojom kosmickom greskom, mozda radio 3D fotografiju....? Ali u printu... Tu sam naisao na neke probleme pa me interesuje da li se neko bavio ovom oblascu potrazio bih savet....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back