Pub "Tinejdžeri" vol 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ej ljudi treba mi info...Neka likusa mi nudi telefon za 50 evra, nokia N97...a imam krs od telefona pa me zanima sta mislite? Da li da uzmem? Koliko je taj telefon inace? Je l ima ko? Kakav je?

To je odlicna cijena za taj telefon, po meni barem.
Samo pazi, tata mi je iz kine donio slican telefon tom, 25 eura ga platio, jednom mi ispao i trt, nista od njega.
Tako da pazi sta kupujes :P

To je odlicna cijena za taj telefon, po meni barem.
Samo pazi, tata mi je iz kine donio slican telefon tom, 25 eura ga platio, jednom mi ispao i trt, nista od njega.
Tako da pazi sta kupujes :P

Da ali kazem ti mnooogooo gori telefoni se prodaju za te pare polovni.... Ovi malo kvalitetniji su od 60 pa do 100... Naravno N97 ima malo godina pa bi joj realna cena bila oko 70....

Da ali kazem ti mnooogooo gori telefoni se prodaju za te pare polovni.... Ovi malo kvalitetniji su od 60 pa do 100... Naravno N97 ima malo godina pa bi joj realna cena bila oko 70....
Pa da, ovo je prilicno dobra cijena, ali kad se znaju vec nek' joj je malo smanjila :D
Pazi ovaj je padao sto puta, znam vlasnika :D Nije mu nista...ali i mene cudi cena...ali ne verujem da hoce da me zajebe, ***, idemo u razred...
Obicna je...
Pa dobro, ja ti samo prijateljski kazem :D
Sta ti znaci to obicna? o.O

Pazi ovaj je padao sto puta, znam vlasnika :D Nije mu nista...ali i mene cudi cena...ali ne verujem da hoce da me zajebe, ***, idemo u razred...
Obicna je...

Ako je padao 100 puta znaci da je vec pojeban... To sto ti trenutno ne primecujes ne znaci da je ok...

Jedan pad je dovoljan da mu skrati zivotni vek... Znam o cemu pricam posto poznajem lika koji radi u servisu i pomalo me je uputio u njihove tajne... Da mi pomogne kada sam biram telefon :D

Verovatno joj je flesnuo i ona odlucila da ga uvali pre nego sto crkne... Tako sam i ja prodao svoju nokiu za 20 evra, namestio sam je da radi tih 10 minuta dok je provere, a posle zabode i ne moze nista :D

Pa da, ovo je prilicno dobra cijena, ali kad se znaju vec nek' joj je malo smanjila :D

Pa dobro, ja ti samo prijateljski kazem :D
Sta ti znaci to obicna? o.O

Pa znaci da nije mini.. :D
Ona dosla danas i pocela da se dere, kao ko hoce fon za 50 evra, ja mislila da se zajjebava...kao prodaje ga, hoce novi da kupi...ali ne znam, ona kao dacu ti kao dan dva da ga pregledas...msm ne verujem da bi mi podvalila...nemam pojma...ali opet mi 50 evra malo xD Ne znam...

Ako je padao 100 puta znaci da je vec pojeban... To sto ti trenutno ne primecujes ne znaci da je ok...

Jedan pad je dovoljan da mu skrati zivotni vek... Znam o cemu pricam posto poznajem lika koji radi u servisu i pomalo me je uputio u njihove tajne... Da mi pomogne kada sam biram telefon :D

Verovatno joj je flesnuo i ona odlucila da ga uvali pre nego sto crkne... Tako sam i ja prodao svoju nokiu za 20 evra, namestio sam je da radi tih 10 minuta dok je provere, a posle zabode i ne moze nista :D

Ja imam neki tač već godinu dana i pao mi je pet miliona puta i čak se retko ugasi xD
Ali Japanci su čudo :lol:
I imam nokiu 6300, ubedljivo najbolji telefon, i ne dam ga nikome, iako ga retko koristim, i padao mi je dnevno po 5 puta...
Ali on je i posle skoro 5 godina i dalje zdrav skroz, osim što mi se maska malo klima...
Inače perfektno radi.
A ovaj tač su meni uvalili jer niko drugi ne ume da se snađe na njemu.
Inače ne volim ni telefona na tač, ni na preklop, ni na kliz...

Sto se mene tice najbolja nokia je ova... Imao sam je tolike godine, dao sam je caletu a njemu crkla....

1326560954-1.jpg

Zatim sam uzeo ovu, upala mi u vodu i uvalio sam je za 20 evra :D

nokia-2690-mobilni%20telefon.jpg

A sada imam ovo sranje i necu dobiti novi ko zna do kada posto sam ovaj prosli unistio ( a jos je se otplacuje, uzet u VIPu)

imgbig.jpg

Ja imam neki tač već godinu dana i pao mi je pet miliona puta i čak se retko ugasi xD
Ali Japanci su čudo :lol:
I imam nokiu 6300, ubedljivo najbolji telefon, i ne dam ga nikome, iako ga retko koristim, i padao mi je dnevno po 5 puta...
Ali on je i posle skoro 5 godina i dalje zdrav skroz, osim što mi se maska malo klima...
Inače perfektno radi.
A ovaj tač su meni uvalili jer niko drugi ne ume da se snađe na njemu.
Inače ne volim ni telefona na tač, ni na preklop, ni na kliz...

Hahahaha, kakvi bre Japanci?
Nokia je iz Finske xDDD :hahaha:

hahah ja dosla iz skole oko 7, zezanje, opusteno...kad bi praksa bila bar mesec dana to bi bio zivot :D Ovako od sledece nedelje haos...

Ja mora da sam dosad postavio rekord neki... Svaki put kada pocinju da pitaju prvi put ja sam obavezno medju prvima.... Da li namerno ili je slucajnost ne znam...

@Theory

Nije mislila na Nokiu nego na onaj njen touch... Cak je postavila i sliku...

Inace Verwest ako ga neces posalji mi ga... Ja obozavam sve Japansko :D

umm, wrong!
Najbolji fon
nokia-6230i2.jpg

Imao sam i taj i to dva puta... Prvi put sam uzeo polovan za 35 eura... Prvi telefon da sam uzeo da valja nesto... Zatim sam ga dao caletu ja sam uzeo onu Symbian nokiu (Za koju cu da tvrdim da je najbolja cak i kada u buducnosti budemo imali ko zna sta i tako cu i umreti, ubedjen da je najbolja), a posle sam u nekoj razmeni dobio opet tu... Dao sam neka tri stara telefona za nju i dao je bratu, koji ju pak dao sa onaj vodafone 527....

E cavo jedna bila si u prestonici i nisi mi se javila, pa pre cu oprostiti kevi sto mi je omiljenu belu majicu usrala na pranju i postala pink nego tebi :(

ebem ti ja prestonicu u kojoj ima vise cigana nego belaca, pola gradjevina nema fasadu, blato i gownjiv sneg na svakom koraku, bozjaci i klosari na sve strane, kerovi velivine varge lutaju po mracnim ulicama, dzungle (bukvalno) u mnogim dvoristima... al dobro, bar imate veeeeliki most na adi, pa moz'te da se kurchite

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back