-Lust
Iskusan
- Poruka
- 5.338
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako nista neces imati probleme sa vampirima... xD

***, ima svakakvih devojaka. Nije valjda jedina u gradu.
Ali dobra je verovatno za heftanje.
Znam da znaš.
Vala jedino sam nju video da se bas toliko prenemaze...a nije samo u tome problem, ima on a dosta zabolih situacija...
A i dobra je mnogo riba, samo sto je niska dosta, al' nema veze, moze stojeci...
Zanimljivo..... xDD

Taj neki rad
Ali jedan lik sto ga znam, kad je imao 16 godina, imao je manje kose nego ja sad, sad je kao Saban Saulic![]()

Uzmite si sobu![]()
A koliko je visoka?
rekao bih oko 1.60, ali mozda preterujem...mislim da je niza... 
To kosta 10 000 eura, za te pare mogu auto uzeti i to neko bijesno, a ne da mi plast sijena ugradjuju na glavu![]()
To kosta 10 000 eura, za te pare mogu auto uzeti i to neko bijesno, a ne da mi plast sijena ugradjuju na glavu![]()

pa realno bolje kosa nego auto. Kad bih birao sigurno bih izabrao prirodnu kosu, e sad kako to izgleda to vec ne znam ..

Skupo...mozemo na livadi, nece se ona buniti...![]()

kakve ovo veze ima sa temom, pojma nemam xDIma bubaaaaaa........ al ne bunim se.![]()

Ja sam se ložila na jednog koji je imao obrijanu glavu, iako ne volim baš one koji briju glavu.kakve ovo veze ima sa temom, pojma nemam xD
xD
A boli vas uvo, ima likova koji se namerno sisaju na celavo. cak i klinaca ovde kod mene ima...![]()

Mnogo bolje, realno! 
Pa stavimo povece cebence...a mozemo i da gledamo zvezde, uzivamo u svezem vazduhu...mmm![]()

Od moje bivse komsinke ujak je prvi covek koji je to radio da l' u Srbiji ili u evropi, uglavnom je besplatno dobio kosu...boli ga uvce![]()

hahaha xDPa eto, do juce si trazila Recu zenu, a nisi ni bila svesna da si mu sudjena... xD
A i veliki broj djevojaka se pali na celave likove
Bolje osistai se do glave no ovo uraditi:
![]()
![]()
Da je dzabe vjerovatno bi i ja pristao, ali nijesam te srece![]()