Pub "T!nejdzheri"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Inace, zeca nikada nisam imao...a kad bih isao na vasar uvek bih se vratio sa hrckom... xD

Samo sto kod mene ni jedan hrcak nije dugo poziveo...bog da im dusu prosti... :(

ali samo da znaš da su zečevi jako osetljive životinje, mrzi me da ti pišem esej, ali ako budeš hteo zeku slobodno pitaj da ti dam savet. XD hrčak, JA SE NJIH PLAŠIM. XD Uvek me ujedaju. O.o ali slatki su xD

Papagaja sam imala, ali je umro. :( Ribice takođe, ali sve su umrle. :(
Pauk, koji? Običan, onaj kućni ili onaj baš interesantan. :D
Gušteri... MNOGO IH VOLIM. :D
Majmun, oću i jaaaaaaaa ! xD

Imao sam i ja vise papagaja, sad sam dobio na poklon onog malog, tigricu...ne svidza mi se bas...a pre tog sam imao dve nimfe... :P Ribica sam imao oko 500, ali s' obzirom da se samo keva starala o njuima dosadilo joj pa smo sve poklonili... xD Razmisljao sam i da uzmem pirane ili ajkulice... :D
Koji interesantan? :lol: Tarantulu...
I ja... :mrgreen: Kao klinac sam ih uvek jurio...njih i zmije... :mrgreen:
'ocu i jaaa... :mrgreen: :p

A sta sam sve imao od zivotinja to je za pricu... :P

Imao sam i ja vise papagaja, sad sam dobio na poklon onog malog, tigricu...ne svidza mi se bas...a pre tog sam imao dve nimfe... :P Ribica sam imao oko 500, ali s' obzirom da se samo keva starala o njuima dosadilo joj pa smo sve poklonili... xD Razmisljao sam i da uzmem pirane ili ajkulice... :D
Koji interesantan? :lol: Tarantulu...
I ja... :mrgreen: Kao klinac sam ih uvek jurio...njih i zmije... :mrgreen:
'ocu i jaaa... :mrgreen: :p

A sta sam sve imao od zivotinja to je za pricu... :P
mislila sam da si se zaj.ebavao, kao gajiš kućne paukova, u smislui da ti je kuća prljava.xD
ja sam imala samo papagaja i ribice i zeku. :( Nikad kucu, a uvek sam je žarko želela... :( mačke volim, ali većina su krve. XD
ja bih jednog guštera za kućnog ljubimca...
btw. plašim se paukova mnogo, ali više bubašvaba. XD

ali samo da znaš da su zečevi jako osetljive životinje, mrzi me da ti pišem esej, ali ako budeš hteo zeku slobodno pitaj da ti dam savet. XD hrčak, JA SE NJIH PLAŠIM. XD Uvek me ujedaju. O.o ali slatki su xD

Ma ne svidjaju mi se ovi vasarski...moracu da vidim negde onog sa lavljom grivom ili nekog od onih malih cupavih... :mrgreen:
I mene su uvek ujedali, mamu im 'ebem, samo su me zato nervirali... :(
Mada kakav sam bio prema njima...nije ni cudo sto su svi izvrsili samoubistvo... :(

mislila sam da si se zaj.ebavao, kao gajiš kućne paukova, u smislui da ti je kuća prljava.xD
ja sam imala samo papagaja i ribice i zeku. :( Nikad kucu, a uvek sam je žarko želela... :( mačke volim, ali većina su krve. XD
ja bih jednog guštera za kućnog ljubimca...
btw. plašim se paukova mnogo, ali više bubašvaba. XD

A imam i kucnih paukova, pustio sam ih da pletu u jednom cosku sobe... :P :mrgreen:
Macke su kul, vise nego psi ukoliko zivis u satnu, ne moras da ih izvodis k'o ovu djubrad... :neutral:

Imao sam jednog macka koji je bio abnormalno velik i secam se da je stalno lovio pacove i ptice po zgradi... :lol:

A imam i kucnih paukova, pustio sam ih da pletu u jednom cosku sobe... :P :mrgreen:
Macke su kul, vise nego psi ukoliko zivis u satnu, ne moras da ih izvodis k'o ovu djubrad... :neutral:

Imao sam jednog macka koji je bio abnormalno velik i secam se da je stalno lovio pacove i ptice po zgradi... :lol:

Ih, bre, ja volem pse više. xD Ali i mačke su isto jako kul, ali ne one što beže, već one mnogo debele i opasne... bio je jedan mačak u selu, baš je predstavljao mačke! narandžast i debeo, i pojeo je zmiju, i valjda je otrovan ili tako nešto. :(

Ih, bre, ja volem pse više. xD Ali i mačke su isto jako kul, ali ne one što beže, već one mnogo debele i opasne... bio je jedan mačak u selu, baš je predstavljao mačke! narandžast i debeo, i pojeo je zmiju, i valjda je otrovan ili tako nešto. :(

Ja ne volim te domace agresivne, te obicno bacim psima...:whistling::mrgreen:

A da, cuo sam da su narandzaste macke najbolji lovci... :)

Lavlja griva... xD Ma ko zna kakvog su ti pacova uvalili... :mrgreen: Nisam znao, a i nije me bas znaimalo da budem iskren... :lol: Nemas ni ti jos pa nista... :lol:

Ma nisam ih mucio...nisam puno... :(

Ej, nemo' tako o Antoniju! Šta ja nemam? xD nisi puno mučipo... aah, moja drugarica je mačku bacala gore u nebo, i mačka pala i imala krv iz nosa, a što to pričam, nemam pojma, ta drugarica mi je rkela da ne kažem njenoj mami XD

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back