User Friendly
Buduća legenda
- Poruka
- 25.032
koga ne nervira ta bagra. Lizu dupe adminima koji zaradjuju,a oni ne dobijaju nista,ali su zato strogi kao da ih placaju. Najgora bagra,kao i panduri.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobih i ja opomenu! Sta me boli ****** ako Ghettov post nije bio u boji sa temom, ja sam odgovorio i kraj!
koga ne nervira ta bagra. Lizu dupe adminima koji zaradjuju,a oni ne dobijaju nista,ali su zato strogi kao da ih placaju. Najgora bagra,kao i panduri.
istinaObrati paznju na recnik i ovde . Barem kada je u pitanju obracanje u vezi sa drugim clanovima .

bog blagoslovio edit komandu za moderatoreNe znam o cemu pricas, niko te nigde nije spomenuo...sto se osecas prozvanim?![]()

bog blagoslovio edit komandu za moderatore![]()

teraju članove sa foruma ,definitvno.
Pa bukvalno...zato sam ja lepo rekao da odemo sa ovog pdf-a, svejedno nista zanimljivo nema ovde...
tako je... pa koji pdf onda?
Pa lepo sam ja rekao ranije, isti su kao panduri...samo sto panduri dobijaju makar platu, i to dobru...a ovi dobijaju racku u pedu, niti oni imaju nesto od toga niti mi imamo nesto od toga...svi pametni su ostavili mesto moda, npr Limun je napustio...Stefan je napustio sa ovog PDF-a...i KLL i jos mnogi...samo retovi ostaju gohna...
Pa na koji sam ranije rekao da idemo? H
Pa ja iskreno ne kapiram zasto bi iko hteo da bude (dobar) mod na krsti... Ja recimo da sam mod, bio bih odgovoran,nepristrasan i slicno, ali brate ocekujem da mi neko plati za moje zivce,umece iz nanje, jer uopste nije lak posao, a nimalo mi ne deluje zahvalan..
A stivi malo malo pa posandrca, prividja mu se spam uvek, to me nervira najvise kod njega.
Zelis li da ti posaljem poruke koji sam obrisao i kaznio ? Ili ces da povuces rec ?
Pa ja iskreno ne kapiram zasto bi iko hteo da bude (dobar) mod na krsti... Ja recimo da sam mod, bio bih odgovoran,nepristrasan i slicno, ali brate ocekujem da mi neko plati za moje zivce,umece iz nanje, jer uopste nije lak posao, a nimalo mi ne deluje zahvalan..
A stivi malo malo pa posandrca, prividja mu se spam uvek, to me nervira najvise kod njega.
i na kraju ništa od njega... xD

meni nije jasno, ako ima neka tema, da li volite školu ,npr. mora onda da bude ovako
-da
-ne
-da
-ne
ko roboti...

Pa vi ste zabatalili, ko vas 'ebe...![]()
Bratislave,ne seri. Pustio bi ljude lepo da rade sta hoce,jedino bi glupe,spam teme zatvarao.