Pub "T!nejdzheri"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
koga ne nervira ta bagra. Lizu dupe adminima koji zaradjuju,a oni ne dobijaju nista,ali su zato strogi kao da ih placaju. Najgora bagra,kao i panduri.

Pa lepo sam ja rekao ranije, isti su kao panduri...samo sto panduri dobijaju makar platu, i to dobru...a ovi dobijaju racku u pedu, niti oni imaju nesto od toga niti mi imamo nesto od toga...svi pametni su ostavili mesto moda, npr Limun je napustio...Stefan je napustio sa ovog PDF-a...i KLL i jos mnogi...samo retovi ostaju gohna...

Pa lepo sam ja rekao ranije, isti su kao panduri...samo sto panduri dobijaju makar platu, i to dobru...a ovi dobijaju racku u pedu, niti oni imaju nesto od toga niti mi imamo nesto od toga...svi pametni su ostavili mesto moda, npr Limun je napustio...Stefan je napustio sa ovog PDF-a...i KLL i jos mnogi...samo retovi ostaju gohna...

Pa ja iskreno ne kapiram zasto bi iko hteo da bude (dobar) mod na krsti... Ja recimo da sam mod, bio bih odgovoran,nepristrasan i slicno, ali brate ocekujem da mi neko plati za moje zivce,umece iz nanje, jer uopste nije lak posao, a nimalo mi ne deluje zahvalan..
A stivi malo malo pa posandrca, prividja mu se spam uvek, to me nervira najvise kod njega.

Pa ja iskreno ne kapiram zasto bi iko hteo da bude (dobar) mod na krsti... Ja recimo da sam mod, bio bih odgovoran,nepristrasan i slicno, ali brate ocekujem da mi neko plati za moje zivce,umece iz nanje, jer uopste nije lak posao, a nimalo mi ne deluje zahvalan..
A stivi malo malo pa posandrca, prividja mu se spam uvek, to me nervira najvise kod njega.

Zelis li da ti posaljem poruke koji sam obrisao i kaznio ? Ili ces da povuces rec ?

Zato sto nema nista od toga sto ce da bude los? Samo te niko (normalna vecina barem) nece voleti...a da se dobijaju pare i ja bih postovao pravila, ali brate zato sto je to posao...ali svakako ne bih banovao bzw i kur.cio se k'o pojedini...

Bratislave,ne seri. Pustio bi ljude lepo da rade sta hoce,jedino bi glupe,spam teme zatvarao.

Bratislave,ne seri. Pustio bi ljude lepo da rade sta hoce,jedino bi glupe,spam teme zatvarao.

Pa pazi, mislim da gresis, jer ako pustis ljude da bas rade sta hoce, nastane haos... Recimo uvrede ne mozes da pustas, jer to ne doprinosi tome da svima bude lepo. Kao mod moras da imas odredjena znanja, nije to bas tako jednostavno, mroas da znas kad trebas da ponekad i usmeris diskuju i slicno.. Ali realno uvek je u interesu da budes sto liberniji to stoji, jer diskusije nisu bas naucna dela

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back