Direkt
Elita
- Poruka
- 17.569
to sam vec odradio danas u skoli 
ima jos vremena.. ceo vikend.. pre skole u ponedeljak, i ta srranja

ima jos vremena.. ceo vikend.. pre skole u ponedeljak, i ta srranja
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ja ne znam nijednog naseg ni poznatog ni manje poznatog dj-a![]()

Ne tražiš na pravom mjestu onda

nisam dobro xD

Mladi ljudi, a tako ogranicenih pogleda... San snova tih vasih industrija koji stoje iza njih, a ne jadnih vas...
nema te sto godina
ides li na white sensation?

....Jedino Sander... ostalo pfffMladi ljudi, a tako ogranicenih pogleda... San snova tih vasih industrija koji stoje iza njih, a ne jadnih vas...

Aaajd' ljudi da nabijem jos 50 vjuvsa ,da dodjem do 2000
Najgledanija pesma koju sam snimio,aj ziveli

ocukao sam se na proslavi za maturu, ziv nisam bio
sutra maturski ples, pa spark pa kafana , ne znam kako cu ziv da zavrsim posle ove nedelje .

ne znam zasto mislis da si zabavan ali dobro, pusticu te da zivis u zabludi![]()
A to nas bas zanima sve....jako...puno...zaista 
Ja i sa ovim svjetskim slabo stojimEto cuo sam za David Guetu i Benny Benassya ovo ostalo pojma nemam
A skoro sam bio ja jednoj zurci, platili nekom samozvanom DJ-u 100 eura, da bi cijelu noc samo slusali "tup-tup-tup-tup-tup" A ja svirao za dzabe i nikog nijesam ostavio ravnodusnim. Pa gdje to ima?![]()
zamisli koja je psihodelija da slusas ovo na zurcizato sto kukas k'o...................da si se napioA to nas bas zanima sve....jako...puno...zaista
![]()

tebe naravno nisam ni ocekivao da ce zanimati . Naime poenta je bila da sam se lepo proveo i da zelim caskati o maturi, ali naravno zapadna evropa ti je udarila o glavu i sada mislis da se ceo svet vrti oko tebe![]()
ne, zapravo si hteo da kazes da si se napio...i sad si faca hmmne, zapravo si hteo da kazes da si se napio...i sad si faca
![]()

Polako, i ti ces napuniti 18 pa ces biti faca kad budes pijo![]()
![]()
![]()

smoooriih se ovaaakooo