doc.smash
Domaćin
- Poruka
- 4.206
Sada na skoro svakom cosku se vide teretane
.Vise nema staromodnog trcanja
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a meni je bukvalno gadno kad vidim nekoga ciji je raspon ramena dva metra i obim jedne ruke pola...
a u sustini svaki od njih izgleda kao obrnut trougao, posto se, jelte, samo gore sire....xD
![]()

Na 100m od moje zgrade jedan lik otvarata teretanu...
Steta sto ga svako vece drkamo pa nas sad mozda nece ni pustiti da idemo u trendzu...![]()
.Sa svom trojicom vlasnika sam u ok odnosima,tako da imam svuda tamo povlascen pristup Sada na skoro svakom cosku se vide teretane.Vise nema staromodnog trcanja

Sada na skoro svakom cosku se vide teretane.Vise nema staromodnog trcanja

To je i fora, da gore budes sirok, a u struku uzak...samo treba to uspeti... ;D

trcim ja
sad kako sam prestala da treniram, moram da idem na trcanje
danas sam mislila da idm, al me ova glupa kisa zeznu...![]()

U krugu precnika 200m od moje kuce,ima tri teretane.Sa svom trojicom vlasnika sam u ok odnosima,tako da imam svuda tamo povlascen pristup
![]()

Same thing
A nije isto priroda i traka za trcanje, na traku je mnogo lakse, ali je ljepse u prirodi![]()

ma meni stadio blizu
tu, odma...nekih...pa mozda jedan km![]()

Meni jeste...
Ti volis pivski stomak, a?![]()

i al' je blizu![]()
Ja trcao oko 2 km,rekao sam u sebi da cu tako svaki dan.Proslo je dva meseca od tada.Pa i mi smo ljudi,tj oni koji imaju pivski stomak![]()
neee....al mrzim nabildovane muskarce...aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
xD
volim kad je neko mrsav a ima misice...
npr. kosarkase volim
volim bre kad neko ne preteruje ko ovi danas debili....![]()

Ja sam bio totalno van kondicije ovih dana( izuzev ispijanja ,i dalje cugam litru u minuti) pa sa ortakom otisao ,trcali smo lagano nekih 2-3 km sa odmorom,isto toliko nazad,sutradan nisam mogao da disem normalno xDDD
bilo je malo svezije,a i uvece zabodem u zatvorenoj prostoriji gde svi puse ko turcini... a ja ne podnosim cigare,pa me i to dokrajci

Pa skorom niko ne voli te preterane bidlere, jedino se oni sami medjusobno vole... xD
Ja bih voleo da izgledam misicavo, al' ne preterano krupan...
idi brate...nije to daleko....
manje mozda....al 10ak minuta... ne vise![]()

to ti je 5 krugova na stadionu....
malo je to![]()

ma meni stadio blizu
tu, odma...nekih...pa mozda jedan km![]()