Pub "T!nejdzheri"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
facepalm.gif

Ljudi neverovatno brzo mi je posvetlela kosa, u skoli su me neke drugarice pitale da l' sam se farbao, ja sam bio u fazonu wtf? Da li znate kako da je vratim u normalu, inace mi je do sad bila tamno smedja..Naravno necu farbu, nego neke stare babske recepte xD.

vidi,mozda je od sunca,ja kad se vratim sa letnjeg raspusta imam jaaaaaako svetlo smedju kosu,inace,tamno braon je......i svi me pitaju da li sam se farbala ili izvlacila pramenove...medjutim,posle nekog vremena,opet potamni,mozda i ti imas trenutno neki period,vratice se na staro....

Ma nije problem ovo, sta znam, mozda mi je i lepse ovako, primetio sam da mi kosa ima nenormalan sjaj takodje. Citao sam sad na internetu ima neki sampon za tamnu kosu pa cu da ga uzmem verovatno, mada kazu da mi je ovako bolje.xD

Ja pocrnim ko niger tokom leta :mrgreen:
A nisam isao na more bogami,par godina :eek:

imam jezero u selu,tamo idem,mada ne redovno..
Al zato sam ceo dan na suncu,radim u basti,vozim bajs po vukojebinama ,po selu itd.
Najvece uzivanje..

aaah,ne mogu docekati leto :cry:

Ja pocrnim ko niger tokom leta :mgreen:
A nisam isao na more bogami,par godina :eek:

imam jezero u selu,tamo idem,mada ne redovno..
Al zato sam ceo dan na suncu,radim u basti,vozim bajs po vukojebinama ,po selu itd.
Najvece uzivanje..

aaah,ne mogu docekati leto :cry:

nemoj da mi stajes na muku....:(
imam i ja dve reke u gradu, i nikad nisam kuci, i stalno sam na beach volley-u al ipak bela xD
dzaba...imam plavu kosu, plave oci...nemam pigmenta...nema trika da pocrnim tol'ko xD

ja isto ne mogu da pocrnim...ja odem na tetovanje 10 dana i kad se vratim ljudi mi govore i ti si sad kao bila na moru..da l si izlazila iz kuce uopste... xD
mada meni je ok....ja vise volim kad sma bela :mrgreen:

to i meni govore :lol:
ali ja sam bukvalno po ceo dan na suncu, mogu samo da izgorim, al da pocrnim.....xD
al rekla sam ove godine od maja ima da krenem da se suncam svaki dan na terasi, pa pocrnecu valjda do avgusta :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back