Funny!
Buduća legenda
- Poruka
- 37.524
Da vam se pofalim kako dam danas 6x ucinio nemoguce...gadjali kola, i ja pogadjao iz nenormalnih poza (
), daljina, sirina, debljina, visina...i tako to...ljudi koje sam pogodio su mi pruzili ruku i cestitali... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam šta vam kažem..Nikad se neće vratiti ono ludo leto kada smo bili svi kao jedna duša.....Nema skvida,hatorke,suzane,alise,nema justekv,tamice,huntress,vervetuse,big peoplea...mikke,snikersa.....Nema mene...i ostalih...
Previše obaveza...viđaš li nekoga na forumu?
Hatorka je naša slatka forumašica,koju ću da ženim.......
Ne znam šta vam kažem..Nikad se neće vratiti ono ludo leto kada smo bili svi kao jedna duša.....Nema skvida,hatorke,suzane,alise,nema justekv,tamice,huntress,vervetuse,big peoplea...mikke,snikersa.....Nema mene...i ostalih...
Mislis Mrki? Hatorka?![]()
Brate nisam ja hatorka necu vise da ponavljam!!!!!!!![]()
samo kad jednog dana promeni nick u mrki92i ono, stravična spoznaja, forum u kolapsu
![]()
samo kad jednog dana promeni nick u mrki92i ono, stravična spoznaja, forum u kolapsu
![]()
Svi ce se nasaditi na mrkijev ******
E EVO MAJKE MI MILE NISAM HATORKA BRE! KOJ VAM BRE LJUDI NEMOJTE DA ME NERVIRATE! A U *****!