honey colored eyes
Poznat
- Poruka
- 7.683
nisam ni ja spavala 
i tako vec duze vreme
dobar neki izlazak, a?

i tako vec duze vreme
dobar neki izlazak, a?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nisam ni ja spavala
i tako vec duze vreme
dobar neki izlazak, a?
Semi dobar...bilo je i boljihAh, nisi spavala...Sto znaci nisi imala priliku da me sanjas? Bezveze
![]()
ma opusteno, ima vremena
samo jos reci scenario, da modifikujem pamcenje, jer vec iam nekog drugog u planu za snove
nije, a i cula sam da moze neka babaroga da mi udje u snove ako previse petljam sa mozgom![]()
Lepo s' tvoje strane...![]()
haaaaj,sta se radi?....i ja dosla da se izvinim za ono gramaticko ispravljanje i pametovanje.....znam da ovo nije tema ma kojoj je doslo do svadje,ali ovde bar necu spamovati ako napisem ovo.....
Šta se izvinjavaš kog vraga?! Uvek stoji iza svojih postupaka, ma koliko pretenciozni bili
niko ti neće reći hvala, evo ja prvi ti govorim da uživam u tvojoj slabosti i poniznosti.
pozdrav
Jos je ona mala da shvati..ali sto pre to bolje,fiki iz Da T'cha
pa znas kako,ja time nisam mislila ama bas nista lose,ali su neki to shvatili kao da im se podsmevam...pa se zato izvinjavam....jer mi nije bila namera da uvredim i zezam nekoga,....pozdrav i tebi
pa,koliko ti imas godina onda?! :/
e,nadam se da ste prihvatili izvinjenje![]()
opet se pravdaš. nemoj. ne polažeš račune ni meni ni hce ni snikersu - tvoje reči su tvoje reči, stani iza njih
kenjjas, Sniki
izvinjenja i priznanja su tu samo da bi ti sprao krivicu sa sebe
e da, smorila sam se
'ocu spavam, vise od 24h sam budna
sta ima??
ja evo, svratih malo posle sto godina![]()
pa znas kako,ja time nisam mislila ama bas nista lose,ali su neki to shvatili kao da im se podsmevam...pa se zato izvinjavam....jer mi nije bila namera da uvredim i zezam nekoga,....pozdrav i tebi