Pub "T!nejdzheri"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
haaaaj,sta se radi?....i ja dosla da se izvinim za ono gramaticko ispravljanje i pametovanje.....znam da ovo nije tema ma kojoj je doslo do svadje,ali ovde bar necu spamovati ako napisem ovo.....

Šta se izvinjavaš kog vraga?! Uvek stoji iza svojih postupaka, ma koliko pretenciozni bili

niko ti neće reći hvala, evo ja prvi ti govorim da uživam u tvojoj slabosti i poniznosti.

pozdrav

Šta se izvinjavaš kog vraga?! Uvek stoji iza svojih postupaka, ma koliko pretenciozni bili

niko ti neće reći hvala, evo ja prvi ti govorim da uživam u tvojoj slabosti i poniznosti.

pozdrav

pa znas kako,ja time nisam mislila ama bas nista lose,ali su neki to shvatili kao da im se podsmevam...pa se zato izvinjavam....jer mi nije bila namera da uvredim i zezam nekoga,....pozdrav i tebi

e,nadam se da ste prihvatili izvinjenje :)

opet se pravdaš. nemoj. ne polažeš račune ni meni ni hce ni snikersu - tvoje reči su tvoje reči, stani iza njih

Wtf? Nije ona mene "vredjala", vec samo Djola, valjda...ja sam u toj prici nevazan...komani jedni... :lol:

P.S.
Lepo je kad se neko izvini, e sad, to sto osoba kojoj se izvinjavas to shvata kao tvoju slabost i to hrani njen ego, to samo govori da je ta osoba losa i ne zna da se nosi kako treba da postupi tj. smatra to slaboscu umesto velikom vrlinom...tako nesto ja gledam na to...msm, zamisli posvadjaju se dva druga, i ako se ni jedan ne izvini znaci da su zavrsili, jer, jelte, oni stoje iza svojih uvreda...to je glupost...

Onaj ko skupi hrabrost da se izvini, to je veliki covek...ja npr. ne volim da se izvinim nekome, nikada nisam to uradio...mozda nekada onako usput, ali nikada iskreno i jako...al' ne zato sto stojim iza svojih reci vec zato sto sam slepac, a i nisam imao puno razloga za to... :P

P.P.S. Mada, opet, sve zavisi od situacije...npr, ako si se prepirao/la sa nekim i ako znas da si ti u pravu, tada se ne trebas izvinjavati...osim ako nisu tu padale uvrede, ali se tada samo za uvrede izvinis...kontate vec :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back