Funny!
Buduća legenda
- Poruka
- 37.524
Upravo sam saznao da sam postao vaga u horoskopu...'ebem mu mamu da mu hebem...
((((

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nema spavanja
Upravo sam saznao da sam postao vaga u horoskopu...'ebem mu mamu da mu hebem...((((
e hebi se, Sniki
pa kako se to desilo?
hih, ja sam ranije tripovala da sam skorpija i to je bilo to
nisam bas obratila paznju na datume
dok nisam bacila pogled na hororskop i provalila da sam vaga![]()
Da sam barem zmijonosa pa da se pohvalim, ono nista, obican strelac.
Ma cuti, promenili su horoskop...crkli dabogda, a bas sam bio ponosan sto sam skorpija...
Vidi ovo http://www.b92.net/zivot/vesti.php?nav_id=485852&fs=1&alphabet=lat
I sta sad ja da kazem onim ljudima u grupi http://forum.krstarica.com/group.php?groupid=397 i u ovoj grupi http://forum.krstarica.com/group.php?groupid=650 ??
I nemam pojma sta sam sad u poznaku....
E sudbino kleta!!
A uzdao sam se u ono prorocanstvo da cu naci zgodnu, sexy, smexy i bogatu mladu damu i da cu je ozeniti, i sta sad?!? Pitajm ja vas! Sta sad?!?![]()
Bolje da vagas povrce, nego da te gazi ko god stigne.
aaaaaa, cula sam za zmijonosu ali nisam procitala taj clanak do kraja, pa nisam ni znala da su nam ispremestani znaci
sad sam devica
viiiiiiiiiiiii, barem u hororskopu, barem u hororskopu, jea!![]()
Da sam barem zmijonosa pa da se pohvalim, ono nista, obican strelac.
i sta fali vagi
eto, mene je celih 18 dina dobro sluzio moj znak
cus mene, dobro
lazem
treba da znas da su vage sklone padanju sa terasa i tako
i imaju devet zivota ko macke
ja sam jedan ispucala, imam jos 8 (na kurrcu se nosam)
Koje sranje
Zmijonosa
E a najjace sto ja onda ispadam bik, a treba da sam blizanac!!
A bik i blizanac nebo i zemlja
cuti, kul su strelcevi
Dobro zvuci to "zmija" a to drugo "nosa"...veze s' vezom nema...boles'
Ma horoskop je glupost, vise ne verujem u horoskop...sto sam verovao verovao sam...![]()
Pa taj rad
Ono, ja ne verujem nesto spec u horoskop, mada malo se pronalazim u svom znaku i to, i stvarno se vise gotivim sa pojedinim znakovima
A i lakse se zgotivis sa ljudima![]()
Dal se stvarno lozhite na horoskope?Kao da je moguce da na svetu postoji samo 12 razlichitih tipova ljudi (tj, 13 sad
)
Ma to...fora je sto u svakom znaku horoskopa ima nesto dobro, pa kad se upoznajes sa zemskom ti mozes da se pohvalis kako ti u horoskopu pise da si pravi bacje...ili tako nesto...![]()
Zato postoje natalne karte...mada ni u njih nesto bas ne verujem, ali zanimljivo je procitati tako nesto...![]()
Pa to ti kazem, uopste kada se upoznajes sa ljudima, nesvnesno te zavole jer je tvoj znak kompatibilan sa njihovim
Ono, autosugestija and stuff
Samo me nervira kada krenu sa gej forama
Mene iritira dnevni, mesecni, godisnji horoskop, msm sranje, nikad ne potrefe![]()
@ Kralj foruma
Ma glupost cista, msm da bi trebalo da ipak astrologija bude malo nezavisnija od astronomije
To je samo to americko udruzenje prihvatilo, nadam se da ovi drugi nece
Necu da budem bik bre![]()