Pub "T!nejdzheri"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E to, to... :mrgreen:

Ne znam na kakve gej fore mislis... :prstic: :rumenko: :mrgreen:

A to da, sranje je taj godisnji, ovako svaki dan imam nesto u novinama da procitam, a taj godisnji dok procitam smorim se i jos nema trunke "istine"...mada mi je ovaj dnevni onako, procitam nesto na brzaka i odem srecan... :lol:

Mada, realno, ja se u svakom znaku pronalazim, al' ono...jedan je moj znak... :mrgreen:

Ma nebitno

Ma meni bzv bilo koji da procitam, em sto nikada ne ubodu, em sto me samo s*****ju

To i jeste fora, msm oni i jesu tako napravljeni da ti mozes da se pronadjes u njima kakav god da si, a ako se ne pronadjes onda ima ona fora kao kod tebe je izrazeniji podznak nego sam znak

Gotovo sad, zvezde su uticale na tebe, nemas sta da biras.

Realno, zvezde granda vise uticu na ljude nego zvezde iz kosmosa.

Dobro, zavisi kako na koga :lol:

nek se nose u ****** krasan,ja sam rodjeni blizanac i nista drugo
serrem im se u suncani pomeraj i kurcevite pozicije -.-

Words of wisdom :mrgreen:

Bilo bi lepo kad bi bilo zainteresovanih i ovde,mada cisto sumnjam..
Ja licno idem
167464_1598315550717_1020863234_31299294_8174301_n.jpg

Probah onaj I-doser. Nasao na jutjubu nesto Marihuana QH. Prvo ide neki jednolicni zvuk 6 minuta. I kad sse opustis krene neka zena da vristi, zatim zao smeh, onda grmljavina, kisa, vetar, i onda neka pesma sa retardiranim recima. Opustio sam se, zamracio sobu, slusalice i stavio povez na oci. Nista mi se nije desilo, tj. nema nikakvog efekta. Opustio sam se skroz. Lezeci polozaj.

Ali zato sam pred kraj videa koji traje tako negde 11 minuta, osetio kako mi je glava ogromna i kako mi je vilica teska. I krenuo sam da lelujam levo desno, osecao sam kako je sve veliko i daleko.
Ne mogu da opisem osecaj, ali iste takve osecaje sam imao kad sam imao kosmare kao klinja. Bas se dobro secam. Ko zna sta bi bilo da sam slusao jos 10-ak minuta. Ovako nista xD

Nego, jel ovaj novi horoskop priznat? Ne bih vise da budem devica :zper: xD

Ali zato sam pred kraj videa koji traje tako negde 11 minuta, osetio kako mi je glava ogromna i kako mi je vilica teska. I krenuo sam da lelujam levo desno, osecao sam kako je sve veliko i daleko.
Ne mogu da opisem osecaj, ali iste takve osecaje sam imao kad sam imao kosmare kao klinja. Bas se dobro secam. Ko zna sta bi bilo da sam slusao jos 10-ak minuta. Ovako nista xD

već sam napisao da je poenta u istrajnosti. što nisi nastavio da slušaš, kad je počelo da šljaka?

i da, marihuana izdanje zahteva veću koncentraciju, ali imate recimo izdanje koje ovako vredi trista dolara, pročešljajte na netu i skinite, nije marihuana nego neka mnogo jača stvar. znači, stavite to i videćete šta je full dejstvo... košmar je ogroman, kao i tripovi, to sa marihuanom je ništa prema ovome, i na netu piše da zahteva mnogo veću pažnju jer je efekat slabiji i teže se postiže.

p.s. bigi - nisi dovoljno koncentrisana, skini i ti ovo drugo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back