Pub "T!nejdzheri"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo, sve dobro(i opet, nista dobro), na nekom pristojnom nivou

učim dosta, pišem još više, slabo spavam druže moj

P.S. Ma znam brate, ti ulivaš poverenje ljudima, a ja... ja im samo ulivam :(

Prvo mi pisalo ovo, pa onda pisalo ovo drugo...sta menjas bre, co'ce... :P :mrgreen: zez xD

Joj, meni pricas, ja ne spavam uopste...a svake noci me u'vati nostalgija...juce sam zaspao u 5 popodne zato sto celu noc pre toga nisam spavao... O.o
Ako ne zaspim do 4 onda namerno necu ni da spavam...ret :confused:

Ja im dolivam :rumenko: :per:

Zbog čega nostalgija?

Ja sam uglavnom prazan, potpuno

nemam pojma, sve je postalo toliko dosadno i jednolično, da boli

razmišljam, razmišljam, i ne zaključim ništa... ajd to, nego mi u sobi hladno

svi se povukli u svoje svetove, neko radi, neko isto tako uči, bliže se praznici... jedino što pišem, osećam da radim nešto smisleno, i niko srećniji od mene kad dobijem komentar :)

Čekaj, sad ću da te pozovem u moju društvenu grupu, možda ti se svidi ponešto

Zbog čega nostalgija?

svi se povukli u svoje svetove, neko radi, neko isto tako uči, bliže se praznici... jedino što pišem, osećam da radim nešto smisleno, i niko srećniji od mene kad dobijem komentar :)

ubi u pojam...

Zbog čega nostalgija?

Veruj mi da nemam pojma, kao da zelim da me u'vati nostalgija pa namerno razmisljam o necemu iz detinjstva npr, al' opet ujedno to bas mrzim... :confused: Prs'o sam ja... :P

Takodj, takodje... :sad2:

Ma isti slucaj kod mene, samo sto ja dangubim citajui, a ti pisajuci... :mrgreen:

Ja se smrzoh, jedva kuckam po tastaturi...a mrzi me da idem po drva (inace se grejem na drva, znas) da ugrejem...mada, vazno je da je mojim bubicama toplo... xD

Meni je prob. sto sam se ja povukao u neki svoj svet i nista ne radim, lenjost ludost...

Salji zahtev, da vidim sta pises...nadam se samo da nisu neke preterano bolesno sexualne price... :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back