Pub "T!nejdzheri"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I posle me pitaju sto ne izlazim u grad?!? Pa ko jos normalan izlazi u ovako budjav grad da bi se samo kacio i zasluzivao postovanje od debila koji ne znaju nista drugo osim da se biju, i ku.rvi koje znaju samo da se yebu sa onima popularnima....kako bre nekome moze biti stalo do popularnoscu?!? ima od sada da muvam najvece jadnice i necu uopste izlaziti u grad!! Kao sto rece jedan covek "Bitno je postojati, i nista drugo" (ne secam se citata, ali znam da je nesto na tu foru) i od sad cu tako...samo postojati...kome se ne svidja moze da me poljubi u dupe!

Sniki brate, ne nerviraj se, znam ja kako je to - ali tako je sa svakim malim gradom

poremećene vrednosti, j.b.g.

Ne brate, ja jesam lenj(mrzi me da izlazim do grada da bih bio vidjen), ali mi ne pada na pamet da jos jednom izadjem u grad u ovu yebenu seljanu gde mi dodje neki seljak i pocne da se kurci, a da ni ne zna o cemu se radi, a ja kad krenem da mu ispricam kako jeste on krene da se dere na mene...a za duplo sam krupniji od njega...pa videce kad ga sastavim od batina, i molim boga samo da prodje kroz moj kraj, tad ce zavrsiti u hitnoj, to je sigurno...bez obzira sto je stric od mog druga, nikome ne dozvoljavam takvo ponasanje....

Ja sam u BG-u i do sad nisam naišao na takve, a ni sam nisam takav (ne kažem da ih nema, samo da ja nisam čuo ili naišao)

ovde svako gleda svoja posla, a ljudi su kultivisani, i kad imaš malu grupu ljudi s kojima se družiš, to je sjajno

Ja sam u BG-u i do sad nisam naišao na takve, a ni sam nisam takav (ne kažem da ih nema, samo da ja nisam čuo ili naišao)

ovde svako gleda svoja posla, a ljudi su kultivisani, i kad imaš malu grupu ljudi s kojima se družiš, to je sjajno

nadam se da ih barem tamo nema...ovo je neki nakurceni selja...jeste li gledali prosli surviver gde je onaj mrsavi seljak dosao da dokaze kako seljaci nisu samo "seljaci" veci sposobni i jaki ljudi za prezivljavanje? e ovaj je skorom iste gradje kao onaj (mozda malko veci) isto ponasanje, ista nakurcena faca...isto je glup kao i onaj, ne dozvoljava da mu se ista objasni...klasican seljak seljak...i jos mi se posle smeska i govori da idemo svi unutra da se ne svadjamo bzw, tad mi je tek doslo da mu 'ebem mater...joj, kako sam iznerviram, ne mogu ni lepo da kuckam... :sad2:

Raqzmisljam da pocnem da slusam metal i da se pridruzim onim pozerima na centru...ali ozbiljno... -.- pun mi je kur.ac onih debila, pa da vidim kakvi su ovi drugi :dash:

zato ja ne praktikujem te 'izlaske'...

ma brate i ja sam prestao bas da izlazim u grad, ali ovo bilo punoletstvo, nisam mislio da ce ovde ispasti tuca...ali seljak je seljak gde god bio... :dash:

Vise ne izlazim dalje od zgrade, ako ima devojka kojoj to ne smeta, ok, ako nema, boli me racku ni nemam neku veliku zelju za devojkama, svejedno su sve dosadne... :dash:

ma brate i ja sam prestao bas da izlazim u grad, ali ovo bilo punoletstvo, nisam mislio da ce ovde ispasti tuca...ali seljak je seljak gde god bio... :dash:

Vise ne izlazim dalje od zgrade, ako ima devojka kojoj to ne smeta, ok, ako nema, boli me racku ni nemam neku veliku zelju za devojkama, svejedno su sve dosadne... :dash:

Saberi se i prestani srati. Neces ti zbog jednog seljaka da postanes antisocijalan. Ako neko moze da izlazi na kraj sa seljacima onda si to ti. I jos imas seljacke krvi pa mozes da predvidis sve pokrete :D
Aj sutra da se izvinis svima na forumu sto si na trenutak postao retard. Ziv bio! :D

Saberi se i prestani srati. Neces ti zbog jednog seljaka da postanes antisocijalan. Ako neko moze da izlazi na kraj sa seljacima onda si to ti. I jos imas seljacke krvi pa mozes da predvidis sve pokrete :D
Aj sutra da se izvinis svima na forumu sto si na trenutak postao retard. Ziv bio! :D

Duvaj racku, smrade... :lol:

poceo polako da me napusta onaj sveti bes...pff, lepse mi je bilo onako... :P

Ma kjul je pesma... :P

E, dajte mi neku dobru sliku nekog lika iz crtaca...vi forumasi se najbolje razumete u to, aj' pomozite... :mrgreen:

154654_463980524565_725204565_5382332_4866623_n.jpg

75894_1691438574675_1499070194_1675246_3624020_n.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back