Pub "T!nejdzheri"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Aaaaaaaaaaaaaa, kako sam razbio celu ruku, krvava nacisto...necu bre vise kod nikoga da idem na 18. mamu im *****...ladno krenem da razdvajam likove i taman kad se sve smirilo skoci stric od slavljenika da sere ovom mom drugu sto se pokacio sa nekim, i to taj stric misli da se ovaj pokacio sa nekom pijandurom, a nije...i ja mu kazem sve kako jeste (sasvim lepo (koliko je to moguce kad popijes, ali mislim da sam bio dobar)) i onda ovaj debil krene da se dere na mene, i u tom skoci slavljenik i ostali da me smiruju da mu se ne bih nayebao keve i sve prodje i onda opet ovaj moj drug debil skoci da se kaci sa jos nekim...toliko sam bio iznerviran da su mi skorom suze krenule od besa...ubicu ovog drugovog strica cim saznam ko je i kuda se krece, polomicu mu koske, mamu mu ***** mrsavu, nasao on da mi se kurci, a nije mi ni do kolena, mogu da ga polomim k'o vevericu, mamu mu *****, imao je srece sto je stric od slavljenika, inace bi sad skupljao zube po patosu!!
i jos iz besa porazbijam 3 flase pesnicom (pijan, ybg) i sad mi ruka cela krvava, kad sam debil...yebacu im svima mamu! :dash:

\izvinite na ovome...ali nije nomalno koliko mi je vece bilo lose, i jos nisam spavao celu noc! :/

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back