Fifty Shumaher
Iskusan
- Poruka
- 5.383
Nije ono sto mislis,ako mislim ono sto ti mislis,sto ne bi trebalo da mislis...za koj moj ja ovo *****m da mi je znati![]()
ne ja mislim ono sto ti mislis da ja mislim i to bi trebalo da mislim

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije ono sto mislis,ako mislim ono sto ti mislis,sto ne bi trebalo da mislis...za koj moj ja ovo *****m da mi je znati![]()
Kako ti spušta Snikers fifti
nabijena si u ugao
Ma brate, ja kojoj god sam sahrani prisustvovao polovina ljudi je plakalo od smeha..ne mogu da placem zbog nekoga koga nisam poznavao...da mi se place zbog toga ja onda ne bih prestajao plakati jer svake sec. neko pogiba xD
jesam...al ste me sabili evo suze mi idu![]()
ne ja mislim ono sto ti mislis da ja mislim i to bi trebalo da mislimali kad pomislim dodje mi da ne mislim...ma necu ni da mislim
kuvaj taj nes i cuti
![]()
Ma ***** ti sahranu,kad je on reko...Tesla jes ti doso ovde da ispostujes moju babu sto nas vodila iz skole kad smo bili mali,ili si dosao da jedes kad se nudi hrana...naravno ispostovao sam babu(lazem)![]()
Kuvak kuvam![]()
![]()
A tebe zovu Tesla? xD
hahaha, jadna baka...![]()
jao ne pa ja hocu hladan neskako ce topao da me razbudiiii breeeeeeeej Zeeee
![]()
![]()
Vec 11godina,skoro su poceli novi nadimci Teki,Zeki,Zelja,Zmeljko...turim ih na *****,a retko ko mi zna pravo ime -_-''
Brey eo duvam...u nes da se oladi
Pa neces ti da se umivas njime,nego da ga pijes...sta fali toplom![]()
e, pa pljugajte ga...samo sto sam otis'o da obavim jedan kratak pos'o, vi se vec izmirili...
e, pa pljugajte ga...samo sto sam otis'o da obavim jedan kratak pos'o, vi se vec izmirili...
Vec 11godina,skoro su poceli novi nadimci Teki,Zeki,Zelja,Zmeljko...turim ih na *****,a retko ko mi zna pravo ime -_-''
Pa i nije ti bio bas kratak taj pos'o!
Da vidis kako smo se svi izljubili, ljubav na sve strane je prstala...xDD
Nisam i ne zelim...otkud znas ?!! da mi ga nisi pridrzavala ?!!
salim se, evo smajli
axaaxxaaxxaaxaxaaxxa![]()
![]()
joooooj
pa kako mislis to da me razbudi breeej pa znas li kad ustajemo?
![]()
Hahaha...a kako su baku zvali?![]()
![]()
E, ljudi
nemojte se ljutiti na nas - zaje.bavali smo se svo vreme
![]()
E, ljudi
nemojte se ljutiti na nas - zaje.bavali smo se svo vreme
![]()