Pub "T!nejdzheri"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kako legendarno

Uvek posle dvaes cetri ha, po selo se smuca drakula xD

Kazu da je iz Kostolac, prebice ga s glogov kolac...:whistling: :D

offtopic- Menjaju muz i zena lozinke na komp, i muz promeni lozinku u white penis i zena se iscepi do smejanje.
Na kompu je pisalo-too short.:mrgreen:

Sto fudbaleri Gane onoliko trce na utakmicu?Reko im trener ko najvise istrci, tom ce da casu vode posle utakmicu. :mrgreen:

Haha ma brate ja gledam nesto na yotubu i slusam muziku i pocne da mi se trese stolica... i ja se okrenem...fazon neko mi provalio u kucu ... opet okrenem glavu ... i ekran poceo da mi se trese .... i ja gledam ... fazon nisam toliko puko... i kad sam cuo da se i prozori tresu ... onda sam poceo da budim kevu :D

Haha ma brate ja gledam nesto na yotubu i slusam muziku i pocne da mi se trese stolica... i ja se okrenem...fazon neko mi provalio u kucu ... opet okrenem glavu ... i ekran poceo da mi se trese .... i ja gledam ... fazon nisam toliko puko... i kad sam cuo da se i prozori tresu ... onda sam poceo da budim kevu :D

Ali znas kako sam se ja iscimao da ja drmam sto, ali kad sam cuo i orman da se drma, reko "nije valjda da ja to radim?:huh:" :mrgreen:
Kako je samo moj ker skocio, au...:lol:

Odma' kevi stize 20 poziva od nekih zenturaca da prepricaju dogadjaje :mrgreen::lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back