Pub "T!nejdzheri"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
76962_1710458607650_1423650371_31870814_2925289_n.jpg

realno :mrgreen: sinoc kada je bio zemljotres bio za kompom i radio nesto i na face-u bilo njih par a posle zemljotresa 150 njih ostavilo status o istom

eee, ne verujem koji sam retard...dao mi drug danas pre skole 500 kinti, da ja dam nekim drugaricama za poklon..ja stavim pare u dzep, i (normalno) zaboravim na to iste sekunde...posle skole ja vidim imam 500 dinara, a ne znam odakle mi...i sve srecan onako, singlujem Partizan za svih 500, a drugarica mi salje poruku "gde su pare za poklon?"...:confused: i onda naravno...PFC izgubi...:dash:

eee, ne verujem koji sam retard...dao mi drug danas pre skole 500 kinti, da ja dam nekim drugaricama za poklon..ja stavim pare u dzep, i (normalno) zaboravim na to iste sekunde...posle skole ja vidim imam 500 dinara, a ne znam odakle mi...i sve srecan onako, singlujem Partizan za svih 500, a drugarica mi salje poruku "gde su pare za poklon?"...:confused: i onda naravno...PFC izgubi...:dash:

ko te ebe gada se kladis na grobare hahaa! :D

ne znam sta da ti kazem. :lol:

Uf, jos osecam zagoreli ukus jagode. Ma kakva jagoda, to je neki zesci raspad. Odvratno. Povraca mi se kad se setim. I dzabe sam bacao pare na nargilu :( Mislim aj da je bilo nesto posebno, jedino ona fluorescentna lampa kada stanem ispred nje i pogledam kozu izgledam ko cigan, i eventualno sto sam se pusio k'o zmaj. Ali ukus je odvratan :X

Pa meni je jak...

ja sam cist kao flasirana voda, ne bi bilo dobro da skupljas zube sa poda, nemoj da nas odas, nemoj da se prodas, sa mecima u kolenima ne mozes da hodas, na podu vezan si - prze te i lome, keva ti place sto ne izlazis iz kome, kleci pored tebe - tvoje ime doziva, 21 ti je godina - ne prozivaj, cimao si klinca da donese vode, mali vise nije naivan - ima da te izbode!

ja sam cist kao flasirana voda

Ja sam kao izvorna, sa potoka.

ne bi bilo dobro da skupljas zube sa poda

Slažem se, bolje ih je skupljati iz tudje vilice - kleštima
nemoj da nas odas
,

nemoj da se prodas

A je l' mogu njih da prodam, a sebe da odam?

sa mecima u kolenima ne mozes da hodas

Nisam još isprobao navedenu sportsku disciplinu, niti nameravam

na podu vezan si - prze te i lome

Ovo već ne zavredjuje dalje komentarisanje...

Mala pali sad...
a on je svaki dan samo cekao nju, samo zeleo nju da jo on udovolji
ona je smao volela sebe,nije gubila vreme da ga jednom poljubi
misli otrovne njene su odvele mene u bolove, al' sve se okrene
sada ona zeli neki novi dan, novu sansu za neki bolji san
svaki dan zove ga ,moli ga, po gradu prica da voli ga
to sto te volim nema veze,to sto te volim vise nema veze
idi od mene,i di od mene, mala sada idi od mene

Samo je u mom slucaju obrnutno.Stvarno sam degen koji kasno skapira stvari :(

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back