Pub "T!nejdzheri"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da i zato je ljis takav sranje pdf, na kome gomila retarda postuju nebuloze iz dana u dan, i svako ko dodje nov smuci mu se zivot kad vidi to. Recimo ja bih zatvorio taj podforom, jer tako jadan podforum ne zasluzuje da postoji uopste. Pogledaj samo ko ide na tja pdf, gomila retarda sa temama "ima li sta bolje od sexa" :hahaha: :hahaha1:
ne znam koga citas,ali tamo uvek kad dodjem ja se ismejem kao covek. Najopusteniji pdf.
Znaci ako je forum za tinejdzere hajde da isti podredimo tinejdzerima i pustimo da svako radi sta hoce ? Jel to ?

Ili impliciras na tinejdzeri su ko muve bez glave pa hajde i forum takvim da napravimo ?

Teme su pesto miliona puta prezvakane,samo je problem sto niko nece da koristi pretragu i logicno je da se skrece sa teme. To je sasvim normalna stvar. Svi treba da iskuliraju i da se vodi razgovor,da ima vise fazona od obicnih postova. Em bi korisnici bili srecniji,pa bi se manje svadjali,em bi se lepo ovde utrosilo vreme. NIko ovde nije toliko pametan niti iskusan da moze da resava necije probleme,moze samo da da misljenje,tako da je sam pdf neozbiljan.

ne znam koga citas,ali tamo uvek kad dodjem ja se ismejem kao covek. Najopusteniji pdf.

Teme su pesto miliona puta prezvakane,samo je problem sto niko nece da koristi pretragu i logicno je da se skrece sa teme. To je sasvim normalna stvar. Svi treba da iskuliraju i da se vodi razgovor,da ima vise fazona od obicnih postova. Em bi korisnici bili srecniji,pa bi se manje svadjali,em bi se lepo ovde utrosilo vreme. NIko ovde nije toliko pametan niti iskusan da moze da resava necije probleme,moze samo da da misljenje,tako da je sam pdf neozbiljan.

Evo useru bes mi mater ako te ne predlozim za moderatora . Steta sto necu da budem ovde da vidim na sta ce to da lici , no dobro . Nadacu se najboljem, naravno za forum krstarice .

Pa ja ipak smatram da je stivi ok moderator na kraju dana, jer je ostao priseban iako ga svi prozivaju,podyebavaju i mrze
Za to treba odredjena doza profesionalnosti :ok:

zato sto te nema ovde skoro nikako i zato sto malo pises. Da kucaas ovde dnevno izmedju 10 i 20 poruka video bi ti razliku! Na celom forumu jedino mi smeta Stiven i jedino mi on brise postove. Tab mi nije odgovorio,a onu prvu sto je poslao je tipican glavesinski bullshit. Kao sredicemo mi to,tapsanje po ramenu i delete poruka!

Ne vidim zasto bih nasao krivicu u sebi u vezi toga sto si ti ostao "pribran" tj. sto si pun sebe... :think:
Ne nego je licalo da si prebracio meni sto me nista ne dodiruje i da sam pun sebe . Zbog toga sam rekao .
zato sto te nema ovde skoro nikako i zato sto malo pises. Da kucaas ovde dnevno izmedju 10 i 20 poruka video bi ti razliku! Na celom forumu jedino mi smeta Stiven i jedino mi on brise postove. Tab mi nije odgovorio,a onu prvu sto je poslao je tipican glavesinski bullshit. Kao sredicemo mi to,tapsanje po ramenu i delete poruka!

Dobro, ocekuj odgovor . Verovatno je bio zauzet .

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back