Pub "T!nejdzheri"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mozda malo :D
ali eto,ljudi ce radije da tamo prevedu nego sami malo da se pomuce
ebote ja sam citavu knjigu sa engleskog prevodio sam uz pomoc recnika..msm,nije bila velika ali nije ni imala izdanje na srpskom.

nem pojma, ja ponekad koristim google translate i krstaricin recnik (npr. kad sam radila seminarski za sestru), ali posle toga obavezno prekontrolisem teks, ispravim greske i sl.
znaci, jesu jako korisni, ali ne i sasvim pouzdani

haha nisam verovao kad sam video :hahaha:
brax.jpg

šta se desilo? :D šta su radili? :D

Kreteni, preko 10x sam im rekao da ne donose u moju sobu semenke i ostala sra.nja koja svuda prosipaju, tako da sam im danas sve to bacio u smece, ovaj mali kreten me non stop podyebava, galami, smeje se na silu, odvaljuje neke nesnosno glupe fazone, ja mu preko 15x rekoh da ce dobiti batine, a dobio je samo cvrge, a ova pajdomanka ga samo potpaljuje...i kad smo otisli da ponesemo neke gluposti, ja ga iz zezanja cuknem necim po glavi, a on krene da place (sisa mala, gori je od Kelta) i ja tu puknem i krene da galamim i da ih teram kuci...glava me boli koliko su skakali po njoj...i povrh svega, kad su krenuli kuci oni mi zvone na interfon i pobegnu(:huh:), izasao sam na prozor da se proderem da cu im hebati mamu kad dodju sledeci put, ali videh da ima gomila ljudi ispred zgrade pa ucutah... :rumenko:

Au 'ebote kako prija kad ovako kuckajuci sve izbacim iz sebe... :mrgreen:

Bedak je sto sam opet vrata ni kriva ni duzna izudarao pa sam napravio jos jednu rupicu, i izgubio kljuc kad sam ga bacio, al' sve je to cena praznjenja... :rumenko:

Kreteni, preko 10x sam im rekao da ne donose u moju sobu semenke i ostala sra.nja koja svuda prosipaju, tako da sam im danas sve to bacio u smece, ovaj mali kreten me non stop podyebava, galami, smeje se na silu, odvaljuje neke nesnosno glupe fazone, ja mu preko 15x rekoh da ce dobiti batine, a dobio je samo cvrge, a ova pajdomanka ga samo potpaljuje...i kad smo otisli da ponesemo neke gluposti, ja ga iz zezanja cuknem necim po glavi, a on krene da place (sisa mala, gori je od Kelta) i ja tu puknem i krene da galamim i da ih teram kuci...glava me boli koliko su skakali po njoj...i povrh svega, kad su krenuli kuci oni mi zvone na interfon i pobegnu(:huh:), izasao sam na prozor da se proderem da cu im hebati mamu kad dodju sledeci put, ali videh da ima gomila ljudi ispred zgrade pa ucutah... :rumenko:

Pa koliko imaju godina ? :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back