Pub "T!nejdzheri"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
To ti pricam...a s' obzirom da ja kuckam poruku bas sad kad izlazi sunasce, recimo da sam ja vampir...:twisted:

ima viska glogovog drveta ovde na severu...mozemo poceti izvoz te neobradjene sirovine :mrgreen:

@snikers Ide prica:Drugar se dopisuje sa drugarom iz Surdulice.I ovaj mu samo kaze napadaju na s vanzemaljci. :mrgreen: Posle rek'o da je bilo jako svetlo i da su prozori popucali tamo.Ludnice...A ja, koji sam hteo da budem astronaut, to nisam video...Sranje.
Elem, sto se tice tvog vampirizma...To nesto u fazonu Edvard Kalen i Tvajlajt?:mrgreen:

@doc.smash :lol: Ma za ovi nasi ce budu dovoljne i obicne toljage.:mrgreen:

Ej, ocu i ja da budem vampir. :(

a ja cu onda Van Helsing
van-helsing1.jpg

da vas pobijeeem buuuahahah :)

a ja cu onda Van Helsing
van-helsing1.jpg

da vas pobijeeem buuuahahah :)

Pobijem i ja tebe na nesto... :per: :rotf:

@snikers Ide prica:Drugar se dopisuje sa drugarom iz Surdulice.I ovaj mu samo kaze napadaju na s vanzemaljci. :mrgreen: Posle rek'o da je bilo jako svetlo i da su prozori popucali tamo.Ludnice...A ja, koji sam hteo da budem astronaut, to nisam video...Sranje.
Elem, sto se tice tvog vampirizma...To nesto u fazonu Edvard Kalen i Tvajlajt?:mrgreen:

Ne zezaj...ybt, ja se cudim sto mi stalno neko lupka po prozoru, kad ono...zamalo vanzemaljac! :eek: :mrgreen:
Ne bi me cudilo da se neki djavo uskoro prikaze svetu... :P

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back