Pub "T!nejdzheri"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E, ljudi, znate da je jednom ovaj Skvid uzeo neki debilan nick i napisao mi UPOZORENJE na PP

kako je on vlasnik krstarice, kako moram da se smirim, da ne pravim probleme, da me ne bi banovao

i plus me podsticao da pričam ogavštine o Kreptomanu

plakao sam od smeha

E, ljudi, znate da je jednom ovaj Skvid uzeo neki debilan nick i napisao mi UPOZORENJE na PP

kako je on vlasnik krstarice, kako moram da se smirim, da ne pravim probleme, da me ne bi banovao

plakao sam od smeha

cini mi se da je i meni on pisao da ce da me banuje ili tako nesto...samo nisam siguran da je on...ma don je u svakom slucaju :D

Poznato mi nesto zvuci, msm da sam gledao...

ja moram neki film uskoro da skinem...samo ne znam koji, a da skidam horore to nikako, malo je dobrih horora, tesko da cu potrefiti... :P
hm,kakve volis?
sa klanjem,serijskim ubicama,duhovima?

plakao sam od smeha
i meni je to psolao
i znala sam da se neko sprda,ali je bio toliko uporan da sam se zapitala
skini "The Road"
pazi sta si rekao

e,gledala sam sinoc finski horor ,zove se sauna
nije strasan,ali je vizuelno predobar,jedan od najboljih koje sam gledala

hm,kakve volis?
sa klanjem,serijskim ubicama,duhovima?

i meni je to psolao
i znala sam da se neko sprda,ali je bio toliko uporan da sam se zapitala

pazi sta si rekao

e,gledala sam sinoc finski horor ,zove se sauna
nije strasan,ali je vizuelno predobar,jedan od najboljih koje sam gledala

Dobar horor za sve vas, "Ispod površine"

kraj je glup, traje dva sata, ali dok dodješ do kraja živci su ti na ivici

Što se skvida tiče, evo priznaje, zlotvor

O cemu se radi? Sta ima kod tebe inace? :P

hahaha...kakva povezanost izmedju pitanja :)

pa bio neki gadan zemljotres, planeta u haosu, malo ljudi prezivelo, i lik sa sinom luta, beze od bandi, traze hranu, itd, itd...nije lose, ja volim filmove na taj fazon, nesto slicno je i "The book of Eli" (to mora da si gledao)

kod mene ? pa evo dangubim sa nekim probisvetima na forumu...da ti ne pricam sad...:p

Dobar horor za sve vas, "Ispod površine"

Kako se na engleskom zove? Posto je nas prevod uglavnom los, zato te pitam...

Hocu da pogledam na google da li sam gledao taj film, ako nisam onda cu ga pogledati...

i da, svi kazu da je onaj film "paranormaln activity" ili kako vec, veoma zayeban kad ga odgledas celog...ja sam stigao do pola i strasno sam se smorio, je l' gledao neko do kraja? Je l' zayeban? :eek:

Sa duhovima i zombijima...mada su mi zombi kul samo u "resident evil" il' tako nesto... :P

Ti? =)
meni sa duhovima,ti me bas prodrmaju
a ovi sa klanjima su mi isto gotiva,ali me preplase u trenutku samo

pa bio neki gadan zemljotres, planeta u haosu, malo ljudi prezivelo, i lik sa sinom luta, beze od bandi, traze hranu, itd, itd...nije lose, ja volim filmove na taj fazon, nesto slicno je i "The book of Eli" (to mora da si gledao)

kod mene ? pa evo dangubim sa nekim probisvetima na forumu...da ti ne pricam sad...:p

da,ti su isto gotiva,mada je meni to vise sf

Ma to se zayebavam :mrgreen:

I ja volim takve filmove...moram odgledati vec jednom onaj film kad onaj crnjo ostane jedini preziveli i posle nadje neke retove...bila je reklama za film, svidja mi se...zato mi se ugl. i horori sa zombijima svidjaju, uvek kao svega par ljudi prezivi i tako...vol'o bi i ja tako da prasim zombije :mrgreen:

e, da !! bio je C1 !! hahahahaa...kako sam se slatko smejao...a i sad...:)

Jooj, to je i meni slao ludak...mada sam ja znao da se zeza :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back