Pub "T!nejdzheri"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Elem, zakljucane su mi dve teme na koje sam hteo vrlo rado da odgovorim...
Pod broj jedan - turizam.Tu sam hteo bezibrea da vodim na medeni mesec na Tajland.
Pod broj dva - srannje.Tu sam hteo da se nadovezem na filozofov odgovor meni i da dodam kako ce bas svaka devojka da se primi kad kelt pocne da joj objasnjava kako pripitomiti Nazgula.
Kelt je od mene dobio savete koji bi trebali da mu pomognu da se socijalise.Ali, posto filozof k'o filozof, smatra da je najpametan...:)

@filozof Bratantje, ako imas neki kompleks od mene slobodno kazi, a ne da napadas moje postove svojim nebulozama.Pre ce kod neke fenserke ili kod neke normalne cure da upali cinjenica da slusa tehno(za koji si ti rekao da je smrdljiv(sto volim kad se ljudi trude da isforsiraju svoje subjektivno misljenje kao opstevazece)), nego cinjenica da zna koje su slabe tacke u zidinama Mordora.

@kelt Moji su ti saveti, kao sto sam vec naveo nekoliko puta, tu da ti pokazu kako da se socijalises.Nem oras ti totalno da promenis imidz, ali ga promeni.Filozof je imao jednu dobru konstataciju, a to je - budi svoj.Budi svoj, ali gledaj da se socijalises.Iskreno smatram, da se metal moze slusati i bez duge kose i crne odece.Ja volim da slusam Elvisa, pa ne furam frizuru k'o on.:D Znatji, budi svoj, ali uz male promene.

garfield_monday.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back