Pub "T!nejdzheri" vol 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I izvini im se u moje ime zato sto nisam dosao na rodjendan... :lol: :mrgreen:
Hahaha....sto? Lose se ceslja? :mrgreen:

Sto? :/
Ni ne kapiraju oni da te nema. :P I rodjendan je tek za tri dana. -.-
Ma ne, taj je na mene, bezobrazan je onaj drugi. Zamisli, sutira coveka nekog, i pitam ja njega: "Aleksa, kako se to ponasas?"
Kaze on meni: "Jepo."
Dobro rekoh, tu sam te cekala. "Pa sta radis onda?", pitam ga opet, a on ce meni sav bitan: "Tucem Tojana". -.-

Ma ceo dan moram da budem tamo, tuuuga.

Ni ne kapiraju oni da te nema. :P I rodjendan je tek za tri dana. -.-
Ma ne, taj je na mene, bezobrazan je onaj drugi. Zamisli, sutira coveka nekog, i pitam ja njega: "Aleksa, kako se to ponasas?"
Kaze on meni: "Jepo."
Dobro rekoh, tu sam te cekala. "Pa sta radis onda?", pitam ga opet, a on ce meni sav bitan: "Tucem Tojana". -.-

Ma ceo dan moram da budem tamo, tuuuga.

Ups, znaci...mozda i stignem na rodjus zurku...moracemo da pricamo o necemu... :rumenko:
Hahaha, isti otac, ih... :mrgreen: Samo neka sutira, bice jednom dobar fudbaler... :mazi: :D
:lol: Mrs... xD

Ma ti spavaj tamo, sta te briga... :D

Ups, znaci...mozda i stignem na rodjus zurku...moracemo da pricamo o necemu... :rumenko:
Hahaha, isti otac, ih... :mrgreen: Samo neka sutira, bice jednom dobar fudbaler... :mazi: :D
:lol: Mrs... xD

Ma ti spavaj tamo, sta te briga... :D
Jesam u nevolji? :/
E pa kad je isti otac, nek se otac bakce s njim, mene zivkaju u vrtic svakih par dana, deca imaju traume od njega. -.-

E brate ne moze, znas koliko su klupe neudobnjije od onih u srednjoj, uzas. :/

Jesam u nevolji? :/
E pa kad je isti otac, nek se otac bakce s njim, mene zivkaju u vrtic svakih par dana, deca imaju traume od njega. -.-

E brate ne moze, znas koliko su klupe neudobnjije od onih u srednjoj, uzas. :/

Zavisi...ja msm da nisi... :rumenko:
A ne, ti znas da moja nova, zgodna zena ne voli malu decu... :cool: A i sama si rekla da mu dajem los primer tako sto svaki vikend dovodim copor zena i moj krevet... :/

Navikni se...probaj da se stopis sa okolinom, k'o kameleon... :mrgreen:

Zavisi...ja msm da nisi... :rumenko:
A ne, ti znas da moja nova, zgodna zena ne voli malu decu... :cool: A i sama si rekla da mu dajem los primer tako sto svaki vikend dovodim copor zena i moj krevet... :/

Navikni se...probaj da se stopis sa okolinom, k'o kameleon... :mrgreen:
Dobro je. Mada ti jesi. -.-
E brate, ne znam kako ne dobijes trovanje od onih noktiju, al ne bunim se, dok alimentacija stize. :mrgreen:

Lako je tebi da kazes. -.-

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back