Pub "T!nejdzheri" vol 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Težak je ovaj studentski život, jedina dobra stvar je menza, i činjenica da se uvek nešto interesantno dešava oko mene. Ovde moraš biti lud ako ti je dosadno.

Baš mi je žao što moraš da prolaziš kroz takav trenutak u životu. Razumem te, jer je i meni tako sada.

Težak je ovaj studentski život, jedina dobra stvar je menza, i činjenica da se uvek nešto interesantno dešava oko mene. Ovde moraš biti lud ako ti je dosadno.

Baš mi je žao što moraš da prolaziš kroz takav trenutak u životu. Razumem te, jer je i meni tako sada.

To da, ali opet, ja imam tu srecu sto sam s familijom preselio u PG, pa mogu sa predavanja direktno doma na domacu klopu. Ja ne bih mogao po studentskih domova i sl.

No hvala na razumijevanju, znaci mi, bez obzira sto je preko ekrana.

Ovaj je bio moj vrsnjak, dalji rodjak, ali bas sam ga postovao, bio mi je prijatelj, umio da saslusa drugoga, neiskvaren. Ali...uradio je nesto sto nije smio. Zivot je bo pred njim. Zato se uvijek pitam sto mu je to trebalo? No unesoh negativnu energiju ovdje. Stvarno mi je zao zbog toga.

Meni je prosle god jedna slava presela kada sam se nazdrao ko stoka i rekoh coca colom da zalijem iz navike i nisu imali coca colu nego neko domace sranje sto je kopija coca cole i kosta 50 din 2l a ukus je ko da pijes pisacku. Presela mi slava :sad2:

Meni je najjace kad u jednu slavu idem u vise kucnih posjeta. Svi drugi kod svakoga tad jedu pomalo da se cuvaju za sledecu posjetu, a ja ne, no se kod prvoga nazderem, pa onda kod drugoga ne mogu da zinem, a moram nesto uzeti :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back