Pub "T!nejdzheri" vol 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
meni se cini da bi ti mnogo bolje pevao nego sto repujes...

Veruj mi, ne bi zelela to da cujes :D
u stvari, ni ja to ne bih zeleo da cujem,kako pevam..
Nemam ja taj glas

a rep volim,slusam i onda mi dodje normalno da se usavrsavam na taj nacin..
To je hobi,jednostavno, znam da ne moze da mi se isplati osim ako ne gledamo neki vid duhovnog zadovoljstva zbog zavrsenog dela.

meni se cini da bi ti mnogo bolje pevao nego sto repujes...

Taman sam htio da mu predlozim, da ponekad i zapjeva na neki refren, ako ne on, onda nek nadje neku djevojku koja ima alto glas, da zapjeva na refrenu. Mislim da bi mu to bio onako bas plus veliki, ovako kad mu je citav album samo repovanje, onda je to malo monotono. Ali ja sam rock muzicar, mozda nijesam kompetentan za te stvari :)

ne,ne ... nije da nisam pevusio ali ne bih to radio za stalno :)
ima takvih refrena, evo upravo radim jedan na poslednjoj pesmi.. A znam da pre toga imam na dve sigurno..
evo i ova je nova takodje,i ovde imam kao neki deo u refrenu koji se moze smatrati pevusenjem :D

ne,ne ... nije da nisam pevusio ali ne bih to radio za stalno :)
ima takvih refrena, evo upravo radim jedan na poslednjoj pesmi.. A znam da pre toga imam na dve sigurno..
evo i ova je nova takodje,i ovde imam kao neki deo u refrenu koji se moze smatrati pevusenjem :D

Ipak ti nadji neku ribu za pjevanje ;) I jedan savjet ako moze, ili kupi ili posudi od nekoga neki vokalni procesor, mnogo ces dobiti s njim, trust me :)

Pa ubacujem,naravno.. samo mozda se ne cuje lepo ,ili YT unisti kvalitet ali kad dodje album za DL tada ce se primetiti valjda

mada,na nekim pesmama stvarno smanjim bekove jer guse pesmu..zbog lose produkcije svaka greska je prenaglasena ,a mrtvi mikrofon zna da ugusi polovinu emocija koje istresem dok snimam... Posle snimanja crknem kao da su me jurili bikovi kroz kilometarsku ulicu :lol:

U dete mu,koje mogucnosti postoje :lol:
ali ja ne bih koristio nikakve efekte ili cudesa, prirodno njesra je keva.

Zato su oni reperi autotjuneri najvece smece :)
misle da svako moze da peva cak iako nema glas..a naravno za rep je potrebno nesto drugo,i to se nalazi u glavi i nije bogomdano..

To je fora,sto cak i neko bez lepog glasa moze da repuje dobro,evo primera iz Hrvatske:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back