Pub "T!nejdzheri" vol 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nijedna ti nece reci da si ruzan vec ce ti reci pa onako si ....razumes ONAKO = RUZAN...:sad2:

cek, cek cero da ti docaram, fora je bila ono klincenje na fejsu, pa ko lajkuje objavi se to i to(mrzim ova sranja zato sto je retardirano, ali sam hteo da ispitam misljenje lepseg pola o mom fizickom izgledu), pitanje je islo

lep? onako :P (dakle ovako je glasilo, tu devojku odlicno znam i bitna mi je) isto je napisala drugom liku koji nije ruzan, a nisam ni ja valjda majku mu :sad2:

Poslednja izmena:
cek, cek cero da ti docaram, fora je bila ono klincenje na fejsu, pa ko lajkuje objavi se to i to(mrzim ova sranja zato sto je retardirano, ali sam hteo da ispitam misljenje lepseg pola o mom fizickom izgledu), pitanje je islo

lep? onako :P (dakle ovako je glasilo, tu devojku odlicno znam i bitna mi je) isto je napisala drugom liku koji nije ruzan, a nisam ni ja valjda majku mu :sad2:

E Srki pa ne znam sta da ti kazem :D ali evo iskreno da ti kazem na fbu sam i ja to jednom radil i svakom koji mi se nije dopao sam pisala onako axam mica naravno i ostalo samo sam onom ko mi se svidja pisala DA :)

nista ti ne fali :)

a meni fali nesto..a to je znanje editovanja slika u PS-u .. .pa ko zna ,nek me kontaktira, treba da odradim kaver za album.. Tj vec imam neke slike ,samo da se doda ime i naziv napred, i tracklista iza.. ali nekim dojajnim fontom i efektima..ako ima takvih ovde :confused:

nista ti ne fali :)

a meni fali nesto..a to je znanje editovanja slika u PS-u .. .pa ko zna ,nek me kontaktira, treba da odradim kaver za album.. Tj vec imam neke slike ,samo da se doda ime i naziv napred, i tracklista iza.. ali nekim dojajnim fontom i efektima..ako ima takvih ovde :confused:

ma i ja kao musko mislim, ali ove devojke su malo nenormalne pa da cujem njihovo misljenje :S

znam ja brate, ali me mrzi bas bas :D

Sta znaci kad devojka kaze lep si "onako" :eek: to u smislu onako nisi los, ili je sramota da kaze da je ruzan pa izvuce "onako". I'm scared :3

Zavisi od slučaja do slučaja... Ja nekad kažem da je neko lep 'onako', a mislim 'nisi loš', a nekad ovo drugo... :lol:
Preporučujem ti da ne razmišljaš mnogo o tome. Samo će te glava boleti. Čak ni mi ne znamo kako funkcioniše naš mozak.

Zelis da cujes moje misljenje jer sam nenormalna o.O

a macaaaak nisam to mislio :)
ali jeste malo cudne, drugacije od nas(samo sam se ja malo drugacio izrazio) :D

Zavisi od slučaja do slučaja... Ja nekad kažem da je neko lep 'onako', a mislim 'nisi loš', a nekad ovo drugo... :lol:
Preporučujem ti da ne razmišljaš mnogo o tome. Samo će te glava boleti. Čak ni mi ne znamo kako funkcioniše naš mozak.

u pravu si :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back