Pub "T!nejdzheri" vol 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa da, odmah je tiho kad nema onog Snikija.

Onog, a, onog? :(

Pojavice se Stole, no razmisljam o nekim davno prevazidjenim trenucima, na trenutke se smjeskam, pa onda postanem ponovo svjestan da je sve gotovo. Ne zelim s tom osobom nista da imam, ali bilo mi je prelijepo dok je trajalo u pm.

Nedostaje mi to.

:sad2: Dobro je Reck, "vratio" sam se jos juce, dosta romantike... :mrgreen: :heart:

Salim se :rotf:

Nego, znam o cemu pricas...mada ja ne razmisljam tako samo o prvoj ljubavi vec se za sve osobe pitam "Sta li sada radi...?" npr. za neku poznatu licnost me bas zanima sta li ona radi, kakav je njen nacin zivota... :aha:

Znam. :/ Baš sam danas o tome razmišljala....

I ti si o meni razmisljala? :sad2: I ja o tebi... :sad2: <3

ee, nista evo bila svadba (ciganska, nemacki cigani dosli da zene sina za neku nasu srpkinju ) Dosla je i neka iz irana a ona je jako lepa znaci neki neveroavatan zlatni ten bas je super ne mogu da je opsiem ovako :// mislim da sam se zaljubio :rumenko:
Necka se ona trebalo je da bude u ponedeljak, medjutim sprecena je pa je odlozila za srednu :eek:

Hhaa... komsije su od preko puta i znas kakvi su cigani zovu sav komsiluk, + da im gosti oko 4 spava kod nas + da ja prevodim jer neki ne znaju srpski i eto ti, ja sam bio sinoc kao neko predsvadbeno veselje :eek:
I jutros kad su isli u crkvu, a bilo mi glupo da idem u restoran u Vrsac pa sad cekam da se vrate jer kad dodju neko mora da im pokaze sobe...ccc... Eh da bar---- :(
>A ti kako si? Sta ima?
(sad neki pametni kao Petar M i jos neki da mi ne pametuju kako je post i nema vencanja....bla..bla..bla... oni su dobili odobrenje.)

Opa, post'o si popularan znaci...lepo, lepo... :mrgreen:
Znaci bila dobra svadba...kakva je mlada? A mladozenja je isto rom ili nije?
Ja sam onako, malo me boli prst pa me mrzi da kuckam, al' dobro, dok ne dodje neko drugi ja cu malo da spamujem... :mrgreen:

:mrgreen:
Sinoc lepo, ali sad smor, jer je bila ona muzika a ja ne volim tu njihovu kako je oni zovu ''bosansku'' :eek: em svi bili pijane uzas...
Pa normalno jezik uvek sluzi, e sta bi oni bez mene :eek:
Jedan rekao jednoj nemici (ona je sefica od mlade)na srpskom da odu nazad u sobu i da oce nesto da joj pokaze, a ona jdna zna samo par reci na sr pa na sve kaze VAŽI :rotf:

Jesu samo su neki beli romi ali im se ipak vidi da su ''cigani''-romi.
Ima stari oni su bas ono crni, a njihova deca su sva nekako vise bela :eek: :dontunderstand:
Dve njihove cerke su udate za crnce :eek: na koje se napalila jedna komsinka ''Vukica'' :eek: pa ih kibicuje, ovde nikad nije dosadno..... :rotf:
Najbolje sedim na terasi sve vidim, a mene niko.

HHAHhAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH Sedim na terasi jer ne mogu unutra, bezobzira na svu ocajnu muziku! I jedan turista sto ima sobu kod komsinke rece jednoj iz irana sto je an svadbi inace jako je lepa ''Oci su mi na tiganju ja bih tebe na oganju'' Majko moja sta necu sve da ucejm u ovaj ludi komsiluk.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back