Prasling
Ističe se
- Poruka
- 2.675
došo da vidim šta ima
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

volim tvoj stil, nekako mračno ali nije ono gangsta shit. Sve u svemu, dobar.

pa zavisno od tematike,mozda i to bacim na bum.Uh, tu pesmu vezanu za religiju moram da čujemovo je mozda malo depresivnije,cisto ispucavanje,ali bice cistih mracnih pesama,fazon: ubacim sempl iz nekog horor filma ,i teram svoju pricu,bez malo patetike,ostrina sto siba..takodje imam jednu pesmu vezanu za religiju,pa malo pljujem ljude,sektase,religiozne fanatike i slicno
planiram da ubacim i par chill pesama,za opustencije uz gandzu i alkohol.....hvala na kritici,bajdavej
e,malopre sam dobio predlog za kolaboraciju sa nekim likom iz Poljske,i on neki reperpa zavisno od tematike,mozda i to bacim na bum.
Pored toga,kao Direkt' izbacujem uskoro neke zajebancije,sprdacine,gandza rep i to slcino.. bice i kolaboracije sa Salametom iz Blind Business-a ,i Latketom( LCC)
oni su malo poznatiji,imali su nastupe ,takmicenja i sl.
jednostavno obožavam pljuvanje po fanaticima.
http://en.wikipedia.org/wiki/Noldor

Direkt i Noldor su odvojene licnosti, Direkt je onaj zajeban ,psiho,drkadzija teski i pise samo o karranju,vutri i bizarnim stvarima,dok je Noldor drugi deo moje licnosti,ranjiv i emocionalno poremecen,pa pise o socijalno-svesnim temama,svojim emocijama i proslosti,obuhvacen patetikom i mracnim mislima..
Nisam ja dzaba Blizanac u horoskopu![]()