Reckless
Buduća legenda
- Poruka
- 25.578
Dobro vece, drugari 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

nadam se da ce veceras biti mesecara...ja idem sad do centra i vracam se u 3 :*
 nadam se da ce veceras biti mesecara...ja idem sad do centra i vracam se u 3 :*dobro veeceeeceee...nadam se da ce veceras biti mesecara...ja idem sad do centra i vracam se u 3 :*
Žao nam je. Administrator je zabranio vašu IP adresu. Da biste kontaktirali sa administratorom, kliknite ovde
Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu upravo se vratio sa Marčela jeaaaaaaa kakav likk bilo jeeeee ekstraaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!
Ja sam bio na koncertu pre 2 il' 3 godine,ne secam se...Sve u svemu danas je smor,pre mi je bio bolji....

Ja sam bio na koncertu pre 2 il' 3 godine,ne secam se...Sve u svemu danas je smor,pre mi je bio bolji....
Puzzle shock <3
 Што не значи да је сад лош
 Што не значи да је сад лош 

nasa je direktno iz bgea..imam je za frenda o.Omajko...videla sam slike jos prekjuce
aa zove seee... hm
Ksenija Rackovic, iz bgea, ZNA bosanski, hrvatski, srpski i malo engleski, Francuski, Srpski,ruski,engleski xaxaxaxaaxxaxaxaxaxaxa
ovo mi je najbolje

Ko su ovi novi ljudi...eeej sta je bilo sa skquidom ako se tako pise jel on ima neki novi nick..? i onaaj...da Filozooof? jel se ono tako zvao?
p.S. SNICKERS POTRUDI SE DA ODG!

Niko ne brani ovim novim ljudima da dodju, ali jedno jeste, stara ekipa je bila vrh, narocito ona i perioda 2008. i 2009.
Izvinite vi noviji, nijeste ni vi losi, ali ipak je tad bilo nekih ljudi koji nedostaju ovom pdf-u
 Prop'o mi posao ovde...
 Prop'o mi posao ovde... 

I ja isto to razmisljam,zasto je otisao filozof?

@Fifty Shumaher
Сквид је банован (поново)

Video sam i tu, ali mislim da je ta lazna...neki lik je postavio sliku gde je hakovao pravi profil i postavio poruku na zidu i slikao...
Onog ludaka samo banuju...a dobar je lik...