Pub "T!nejdzheri" vol 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
hehehe that rule is alyways active :D...
Nego zaista kako je bezimena mogla da smrsa a postavila je slike pre mesec dana, mozda malo jace, osim ako nije superheroj (sa ostrva snova) ne vidim da je to moguce :D

Moze...sad zavisi na koji nacin...ako je na glup nacin imace yo-yo...ako je na ispravan nacin mogla je da smrsa oko 3-4 kg...ne znam koliko je imala viska (nisam video slike :lol:)?...

Moze...sad zavisi na koji nacin...ako je na glup nacin imace yo-yo...ako je na ispravan nacin mogla je da smrsa oko 3-4 kg...ne znam koliko je imala viska (nisam video slike :lol:)?...

Pa dobro ako je izgubila vodu, ili neki tako fazon, mogla je 8kg max mada to pricamo o ludackim ciframa.. A na ispravan nacin, da neko ko nije bio fizicki aktivan i nema dobar program smrsa 3-4 kg za mesec dana, bez izgradjenog srca,kondicije,misica itd realno malo je verovatno :D :D :D....
Pa dobro sad ces videti nove kad okaci xD

Pa dobro ako je izgubila vodu, ili neki tako fazon, mogla je 8kg max mada to pricamo o ludackim ciframa.. A na ispravan nacin, da neko ko nije bio fizicki aktivan i nema dobar program smrsa 3-4 kg za mesec dana, bez izgradjenog srca,kondicije,misica itd realno malo je verovatno :D :D :D....
Pa dobro sad ces videti nove kad okaci xD

Pa mozda jeste fizicki aktivna? Ja sam na to mislio...Nije valjda toliko gojazna da ne moze ni biti aktivna :hahaha:

hehehe that rule is alyways active :D...
Nego zaista kako je bezimena mogla da smrsa a postavila je slike pre mesec dana, mozda malo jace, osim ako nije superheroj (sa ostrva snova) ne vidim da je to moguce :D

Nisam smršala 10 kila, ili tako nešto, ako na to mislite. Šest kila tačnije, ali to smatram odličnim napretkom. Imam visinu, visoka sam 174-175, tako nešto, otprilike, volela bih da doguram do 180. Vidiš, ja sam pre mature bila na dijeti, znači, tada sam počela da gubim vodu, prva faza mršavljenja, koliko znam. Išla sam i kasnije sa drugaricom svako jutro - brza šetnja, i teretana. Večeru sam počela da preskačem, samo pojedem breskve, doručak, šejk. :lol:. I izbacila sam beli hleb iz ishrane, znači samo crni jedem. Tako da, zašto ne bih mogla toliko da smršam? Još uvek sam na dijeti, ali sam poprilično zadovoljna. Što se tiče slika - nikad više na krstaricu. :lol:

Naterasi, crne.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back