John Marston
Domaćin
- Poruka
- 3.717
Sram da ti udje!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Skinula sam kilograme sve.Još neki tako pametan argument? Ajde ti ostavi sliku pa onda pametuj drugima?
Or it didn't happen![]()
hehehe that rule is alyways active...
Nego zaista kako je bezimena mogla da smrsa a postavila je slike pre mesec dana, mozda malo jace, osim ako nije superheroj (sa ostrva snova) ne vidim da je to moguce![]()
)?...Moze...sad zavisi na koji nacin...ako je na glup nacin imace yo-yo...ako je na ispravan nacin mogla je da smrsa oko 3-4 kg...ne znam koliko je imala viska (nisam video slike)?...
Pa dobro ako je izgubila vodu, ili neki tako fazon, mogla je 8kg max mada to pricamo o ludackim ciframa.. A na ispravan nacin, da neko ko nije bio fizicki aktivan i nema dobar program smrsa 3-4 kg za mesec dana, bez izgradjenog srca,kondicije,misica itd realno malo je verovatno![]()
![]()
....
Pa dobro sad ces videti nove kad okaci xD

Pa mozda jeste fizicki aktivna? Ja sam na to mislio...Nije valjda toliko gojazna da ne moze ni biti aktivna![]()

hahah pa nije toliko bila, ali imala je jedno 10tak viska sigurno, doduse ne znam koliko je visoka...
ali realno nije se bavila nicim pre toga, a prvi mesec joj bi dosao kao mesec zagrevanja zbog soka na organizam, iako je mala![]()
Mene zezaju povredice ovih poslednjih mesec dana
...jadna onaMene zezaju povredice ovih poslednjih mesec dana
...
Bezimena, hocemo slike !!
mene zezaju ispiti...
drugar, sta te zeza tacno? i kakva ti je ovo slika pobogu bratislave?

Kinezi osvajaju svet...uskoro...![]()

Kinezi su ga osvojili davno , samo sto toga mnogi nijesu svjesni![]()

drugari koje su lepse naocarke
http://www.police.it/prodottiOcchia....lentiGraduate/materiale=metal/codiceRicerca=
ili
http://imageshack.us/photo/my-images/225/1011251134280sk502583.jpg/
oba modela su police, jedne su jeftinije, ali vam necu reci koje, recite vi meni koje su vise kul
ma, drugari, manite se tih povrsnih prica, odgovorite na ovo, ovo je bitno
ne, ali vi ste pametni drugari, imate ukusa, hocu da cujem vise misjenja, u velikoj sam nedoumici, bitni jeMi ti licimo na modelling agency?
A ti me pitas o naocarkama...cek sad ce tinejdzerke, bolje one da ti odgovore 
hehehe that rule is alyways active...
Nego zaista kako je bezimena mogla da smrsa a postavila je slike pre mesec dana, mozda malo jace, osim ako nije superheroj (sa ostrva snova) ne vidim da je to moguce![]()
. I izbacila sam beli hleb iz ishrane, znači samo crni jedem. Tako da, zašto ne bih mogla toliko da smršam? Još uvek sam na dijeti, ali sam poprilično zadovoljna. Što se tiče slika - nikad više na krstaricu.