Pub "T!nejdzheri" vol 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro peva, al ova pesma nije toliko zahtevna kao pojedini delovi ove Nevenine. Pogledaj kako Nevena iskida na 1:23, mada ovo je jos malo dete, i ako smem da primetim retko lepo dete xD

Pa sad sve zavisi kome kakve pesme leze. Ja bih lakse otpevala tu Neveninu jer mi bolje leze sporije pesme, u brzim ne mogu da glas lepo "podesim" da odvalim...ali mi je mala preslatka i ima samo 11 godina, a ima glascinu...obrati paznju koliko mikrofon odvoji od usta :)

Ne volim decu pevace zato sto im se uvek moze glas shebati kad mutiraju u nindza kornjace... /:

Ja da se pitam ne bih ni dozvolio deci ispod 14 god. da nastupaju...treba jos da mi se rasplacu kao ona camuga u britanskom talentu... :/

E ja samo da vam kazem da se meni svasta desavalo sa glasom...Kad sam bila mala odvaljivala sam kako sam pevala ,onda mi je u pubertetu nesto "puklo" i nista nisam mogla da otpevam, ali nista... i tako se ja pozdravim sa mojim pevanjem i nisam pevala 2-3 godine sigurno... i nesto bezveze probam pre par meseci i ono ekstra, skoro ko pre, malo falsiram, valjda sto nisam dugo pevala... ne znam sta mi bilo to...

Poslednja izmena:
E ja samo da vam kazem da se meni svasta desavalo sa glasom...Kad sam bila mala odvaljivala sam kako sam pevala ,onda mi je u pubertetu nesto "puklo" i nista nisam mogla da otpevam, ali nista... i tako se ja pozdravim sa mojim pevanje i nisam pevala 2-3 godine sigurno... i nesto bezveze probam pre par meseci i ono ekstra, skoro ko pre, malo falsiram, valjda sto nisam dugo pevala... ne znam sta mi bilo to...

I sa tvojim gramatikom xD

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back