mrki93
Domaćin
- Poruka
- 4.198
Koja je ta?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro peva, al ova pesma nije toliko zahtevna kao pojedini delovi ove Nevenine. Pogledaj kako Nevena iskida na 1:23, mada ovo je jos malo dete, i ako smem da primetim retko lepo dete xD

Tacno, jos kad je dete malo moze mnogo vise tonove da peva, a kad mutira prc... Nisu se pre dzaba deca kastrirala za hor xD

Evo smo, gde ste vi gospodine nekulturni?
Northerian, nisi rekao juce sta ti se to dogodilo u zivotu, pa si smanjio bacanje hejta?
E ja samo da vam kazem da se meni svasta desavalo sa glasom...Kad sam bila mala odvaljivala sam kako sam pevala ,onda mi je u pubertetu nesto "puklo" i nista nisam mogla da otpevam, ali nista... i tako se ja pozdravim sa mojim pevanje i nisam pevala 2-3 godine sigurno... i nesto bezveze probam pre par meseci i ono ekstra, skoro ko pre, malo falsiram, valjda sto nisam dugo pevala... ne znam sta mi bilo to...
Nasao si devojku, izgubio si nevinost, dobio si pare neke, prestao si da se tripujes, upoznao si neke nove ljude, nesto od toga mora da jeste!pogadjaj... kad pogodis necu ti reci da li si upravu maj dir
mrki, aj promeni avatar, smorio si sa tim