Funny!
Buduća legenda
- Poruka
- 37.524
Mislis, bude mekse ili lakse? xD
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa no sta no ceo zivot...a jok, lako im je...wtf xD
A dug ne verujem da ce morati platiti...ako je dugovao onome za koga kazu da je dugovao odna uopste ne vidim razlog da se ubije...ali ne verujem da se ubio zbog takvog duga, mnooogo je vise tu na kocki, sigurno...
Oba. xD
Au, dve tragedije u jednoj.
Zanimljivo, možda nije 'teo pope na sa'rani.![]()

Mislis, bude mekse ili lakse? xD
Svejedno je patetično. Ispao je *****. Nije se suočio sa nekim problemom već pobegao od njega, i tako će biti zapamćen. Ne postoji opravdan razlog za samoubistvo, bar tako mislim.
Zbog prevelike doze pohlepe, ostaješ bez oba.
Hahaha, to, to...
Ne znam da l' je bilo popova...ko ce ga znati, danas popove zaboli uvo da prate tradiciju......![]()

Ne znam ja...cuo sam da devojke vole tvrdji...![]()

:/ Dobrooo.
A taman sam htela da nahranim gladnu decu u Africi...

:/ Dobrooo.
A taman sam htela da nahranim gladnu decu u Africi...
aaaaaaaaa! beži bre perveznjaku jedan.![]()

Ma dobro da još hoće da rade, kako su se samo osilili.
Pa kad se ubiješ popa ne dolazi, al' ima nevaljalih popa.![]()

Sanjao sam jutros da sam nekakav vrhunski sportista i kad sam zgrnuo lovu otisao i sve potrosio na pravljenje puta sto spaja Afriku sa ostalim zemljama, hranio decicu tamo, ovo ono...tu je bila i Andjelina Dzuli, ona me kao sa divotom posmatrala i raspitivala se ko sam...![]()

Sanjao sam jutros da sam nekakav vrhunski sportista i kad sam zgrnuo lovu otisao i sve potrosio na pravljenje puta sto spaja Afriku sa ostalim zemljama, hranio decicu tamo, ovo ono...tu je bila i Andjelina Dzuli, ona me kao sa divotom posmatrala i raspitivala se ko sam...![]()

Mislio sam na hleb, perverznjakinjo jedna...![]()
![]()

Do jaja san. xD I kako je bilo kad si se probudio ?