R 

Rokercina
Gost
Takodje je potreban i dobar vokal.
100% Rock & Roll

100% Rock & Roll
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Anonymous:GRU JE NAJOBICNIJI METILJAVI PRDEZ,KOJI SE PRODAO PINKU I OSTALIM HOMICIMA,SIGURNO SE I ON PUNI U KOFICU,MOZE DA MI LIZE JAJA
  :xeheh,to ti je tako...devetar:reggae music is not competition it's a mission

neka,samo nek vrcka ona cigancicaBleak WinterFullMoon:Alexandra9:Na mojoj svadbi ce se cuti elektricna gitara... najozbiljnije... 8)
Doslo je vreme da se nesto menja...![]()
evo ja se nudim da sviram uz malu naknadu 8) :wink:
jos bolje... nek' pop bude metalac pozercina... To bih volela da vidim...Black_Swan:Bleak WinterFullMoon:Alexandra9:Na mojoj svadbi ce se cuti elektricna gitara... najozbiljnije... 8)
Da doslo je vreme da se nasto menja...Ja hocu da na mojoj svadbi pop svira elektricnu gitaru i da mlati sa glavom...Al da bude muzikalan pop :wink:
  u stvri...  :?  samo treba da umaze oci sa nekom farbom... vec ima crnu mantiju...  

Alexandra9:jos bolje... nek' pop bude metalac pozercina... To bih volela da vidim...Black_Swan:Bleak WinterFullMoon:Alexandra9:Na mojoj svadbi ce se cuti elektricna gitara... najozbiljnije... 8)
Da doslo je vreme da se nasto menja...Ja hocu da na mojoj svadbi pop svira elektricnu gitaru i da mlati sa glavom...Al da bude muzikalan pop :wink:u stvri... :? samo treba da umaze oci sa nekom farbom... vec ima crnu mantiju...
![]()
ali, ipak... na mojoj svadbi nece svirati pop...![]()
~~~~~~~~~
Crying for me was never worth a tear, my lonely soul is only filled with fear...

a sta to fali sto sviraju eyesburn i ritam nereda?BobbyMarlee:Amajlija Hilandaru.....o Boze
O eyesburnu da ne govorim......Ritam Nereda.........ma ovo postaje zanimljivo :shock:
to kao nesto ironichno ili...BobbyMarlee:Nista nista....Hvala Bogu da je tako![]()
uuu... to bi bilo super... Vec cujem eho ,tambure' u crkvi... wow... 8) Jedva cekam...Black_Swan:Alexandra9:jos bolje... nek' pop bude metalac pozercina... To bih volela da vidim...Black_Swan:Bleak WinterFullMoon:Alexandra9:Na mojoj svadbi ce se cuti elektricna gitara... najozbiljnije... 8)
Da doslo je vreme da se nasto menja...Ja hocu da na mojoj svadbi pop svira elektricnu gitaru i da mlati sa glavom...Al da bude muzikalan pop :wink:u stvri... :? samo treba da umaze oci sa nekom farbom... vec ima crnu mantiju...
![]()
ali, ipak... na mojoj svadbi nece svirati pop...![]()
~~~~~~~~~
Crying for me was never worth a tear, my lonely soul is only filled with fear...
Ma to samo onaj deo u crkvi,a za posle neki dobar metal rock bend.
 oh yeah...  
 pa ako smaram shta odgovarashBobbyMarlee:Sto me smarash nisam ironican... ?