Psychedelic trance...

• Začetnik teme Začetnik teme Ari Linker Bg
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Anonymous:
GRU JE NAJOBICNIJI METILJAVI PRDEZ,KOJI SE PRODAO PINKU I OSTALIM HOMICIMA,SIGURNO SE I ON PUNI U KOFICU,MOZE DA MI LIZE JAJA

slazhem se
a ti shto si otvorio temu,
on je jedan slab mc koji repuje na nivou 96 godine kada je on bio skoro sam na sceni.On nema nikakvu liriku i krade matrice .Rime su mu po principu ja sam ovo ja sam ono a i izdao je za city records tako da nema pravo da ismeva komercijalu jer je glupo smejati se sam sebi.Ako je izdao za city to je najverovatnije uchinio da bi se album dobro prodao tako da to znachi da je album sranje akli kad ljudi vide na TV-u tolko reklamu mora da ga kupe.A shto se tiche pesme "STARA SHKOLA NOVA SHKOLA" on je okupio juice-av Sho-a i struku kako bi mu izvadili ochajne rime.A i oni su ispali glupi jer je on sa MARKOM 187 ismevali nash andergraund.

:!: :x

Ćao svima vidim tema nije baš posećena al nema veze
Ja slušam Jazz oko 2 godine, ne nešto preterano zaluđenički :roll: , ali volim da čujem dobru improvizaciju. Mislim da su najbolji
grupa - Weather reports
muški vokal - Loui, ko drugi
ženski volal - Ella F.
instrumentalista - Bird naravno
pesma - Summertime feat. Sara Von
instrumental - Take the A train feat. Loui (mislim da je on)
Po malo podnosim i techno jazz

Black_Swan:
Bleak WinterFullMoon:
Alexandra9:
Na mojoj svadbi ce se cuti elektricna gitara... najozbiljnije... 8)
Doslo je vreme da se nesto menja... :lol:

evo ja se nudim da sviram uz malu naknadu 8) :wink:

Da doslo je vreme da se nasto menja...Ja hocu da na mojoj svadbi pop svira elektricnu gitaru i da mlati sa glavom...Al da bude muzikalan pop :wink:
jos bolje... nek' pop bude metalac pozercina... To bih volela da vidim... :lol: u stvri... :? samo treba da umaze oci sa nekom farbom... vec ima crnu mantiju... :lol:

ali, ipak... na mojoj svadbi nece svirati pop... :lol:

~~~~~~~~~
Crying for me was never worth a tear, my lonely soul is only filled with fear...

Alexandra9:
Black_Swan:
Bleak WinterFullMoon:
Alexandra9:

Da doslo je vreme da se nasto menja...Ja hocu da na mojoj svadbi pop svira elektricnu gitaru i da mlati sa glavom...Al da bude muzikalan pop :wink:
jos bolje... nek' pop bude metalac pozercina... To bih volela da vidim... :lol: u stvri... :? samo treba da umaze oci sa nekom farbom... vec ima crnu mantiju... :lol:

~~~~~~~~~
Crying for me was never worth a tear, my lonely soul is only filled with fear...

Ma to samo onaj deo u crkvi,a za posle neki dobar metal rock bend.

Black_Swan:
Alexandra9:
Black_Swan:
Bleak WinterFullMoon:
Alexandra9:

~~~~~~~~~

Ma to samo onaj deo u crkvi,a za posle neki dobar metal rock bend.
uuu... to bi bilo super... Vec cujem eho ,tambure' u crkvi... wow... 8) Jedva cekam... :lol: oh yeah... :lol:

~~~~~~~~~

Back