Psychedelic trance...

• Začetnik teme Začetnik teme Ari Linker Bg
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
U Novom Sadu ce se u subotu 17-tog aprila veliki dobrotvorni rock koncert na strandu a pocece u 18 casova.Humanitarnoj svirci su se odazvali:Neverne Bebe,Van Gogh,E-play,Partibrejkers,Amajlija,Ritam Nereda,Eyesburn,X centar,Reach Bich i Dragoljub Djuricic.
Upad 200 dinara.

Firmas:
U Novom Sadu ce se u subotu 17-tog aprila veliki dobrotvorni rock koncert na strandu a pocece u 18 casova.Humanitarnoj svirci su se odazvali:Neverne Bebe,Van Gogh,E-play,Partibrejkers,Amajlija,Ritam Nereda,Eyesburn,X centar,Reach Bich i Dragoljub Djuricic.
Upad 200 dinara.
A ovi na mom faxu su bas i nasli vikend da nam opale Aprilski rok. . . Pokusacu da dodjem. Nadam se da nece pada ti kisa kao ovi dana sto pada.

Imam ja... Dosta toga... Najbolje sredjeno imam na jednom disku koji sam inace kupio na bubljaku. Taj lik od kog' sam ja kupio jos uvek prodaje te kompilacije (radi se naravno o mp3). Pa ako ti bas zapelo, potrazi njega ili mene...

Pozdrav,
Tasa!

Da li neko od vas ima televiziju JESENJIN ??? Ako imate.. da li ste gledali Aleksandru Radosavljevic u jednoj od emisija te televizije? Posto ja jesam, mogu samo da kazem da je emisija bila OCAJNA, jer je Ana tu pevala NARODNJAKE, a voditelji te emisije su zezali ziri naseg idola !!! E sad mi je bas drago sto Ana nije nas idol !!!!!!!! :D :D :D :D :D :D

Da li neko od vas ima televiziju JESENJIN ??? Ako imate.. da li ste gledali Aleksandru Radosavljevic u jednoj od emisija te televizije? Posto ja jesam, mogu samo da kazem da je emisija bila OCAJNA, jer je Ana tu pevala NARODNJAKE, a voditelji te emisije su zezali ziri naseg idola !!! E sad mi je bas drago sto Ana nije nas idol !!!!!!!! :D :D :D :D :D :D Ako vec hoce da peva narodnjake, neka se prijavi za grand.

LA CAMPIONESSA:
Stvarno mi je zao sto Dusan Zrnic nije otisao u super-finale naseg idola.... iskreno mislim da je to zasluzio.. bolji je od Ane !!! ALi, napravice on super karijeru, jer je odlican pevac !

Pa zasto se onda nisi potrudio da tvojim glasovima prodje? :lol: :lol: :lol:
Inace emisija s' obzirom na TV stanicu na kojoj je emitovana i nije losa...

:!: Nema tih epiteta, kojim se moze opisati Cveta :!:

Pozdrav,
Tasa!

Tasa!:
LA CAMPIONESSA:
Stvarno mi je zao sto Dusan Zrnic nije otisao u super-finale naseg idola.... iskreno mislim da je to zasluzio.. bolji je od Ane !!! ALi, napravice on super karijeru, jer je odlican pevac !

Pa zasto se onda nisi potrudio da tvojim glasovima prodje? :lol: :lol: :lol:
Inace emisija s' obzirom na TV stanicu na kojoj je emitovana i nije losa...

Pozdrav,
Tasa!
Pa da nije bilo raznih otimacina i presipanja glasova, mozda bi covek i pobedio. Ali ovako...
najgori na zalost prolaze.

Marta_I:
Pa da nije bilo raznih otimacina i presipanja glasova, mozda bi covek i pobedio

Dosta bre vise sa tim glupostima o namestanju. U redu je, izgleda sumnjivo, ali...
Na stranu to sto je licencirano od Engleza, sto Englezi kontrolisu to naseg coveka nece ubediti. Ali ljudi kladionica. Svko je mogao da se kladi na pobednika, pa mi nije jasno zasto Leskovcani ne zaradise pare, kad su vec ostali bez Idola, ako su vec znali da je namesteno. U kladionicama se zna ako je namestena utakmica izmedju dve grupe klinaca na obliznjoj poljani (i naravno da nece biti moguce kladjenje, ako bi se neko i kladio...), a kamoli ovako nesto veliko kao sto je finalew Idola gde milioni glasaju.

Marta_I:
Ali ovako...
najgori na zalost prolaze.

Pa da... :cry: Aleksandra... :lol: :lol: :lol: :lol:

Pozdrav,
Tasa!

Pozdrav svim Sapcanima na ovom forumu!!!
Nameravam da pocnem da sviram gitaru i potreban mi je dobar instruktor-IZ SAPCA!!!Postavila sam ovu temu na forumu Sabac,ali tamo svraca jako malo ljudi,a znam da ovde ima dosta mojih sugradjana,koji su,nadam se,spremni da mi pomognu!Posto zelim da sviram rock,a ne klasicnu gitaru,nemam nikakve vajde od muzicke skole i potreban mi je dobar privatan ucitelj i ovom prilikom molim sve koji poseduju,meni korisne,informacije na ovu temu,da mi ih proslede!!!
People of Sabac-HHHEEEEELLLLLLPPPPP MMMMEEEEEEEE!!!!!
Unapred zahvalna $$$ :wink:

Da ja sam gledao doticnu emisiju, i bas sam se slatko smejao. Nisam znao da je Haris Dzinovic pop pevac. Ali dobro, sto rece voditelj Leskovac je bio u zoni sumraka
31.3 mada mislim da Leskovac zapravo nikad iz te zone nije ni izlazio.

Back